GSM сигналізація
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 28902
Цiна: 231.00 грн
Код товару: 26191
Цiна: 0.00 грн
Код товару: 29346
Цiна: 1 740.00 грн
Код товару: 28732
Цiна: 1 116.00 грн
Код товару: 28684
Цiна: 1 276.00 грн
Код товару: 28054
Цiна: 3 042.00 грн
Код товару: 27908
Цiна: 5 836.00 грн
Код товару: 27336
Цiна: 5 344.00 грн
Код товару: 27253
Цiна: 1 276.00 грн
Код товару: 27107
Цiна: 3 812.00 грн
Код товару: 26985
Цiна: 1 732.00 грн
Код товару: 26889
Цiна: 1 578.00 грн
Код товару: 26197
Цiна: 1 450.00 грн
Код товару: 26196
Цiна: 986.00 грн
Код товару: 25780
Цiна: 2 272.00 грн
Код товару: 24769
Цiна: 1 386.00 грн
Код товару: 24802
Цiна: 2 049.00 грн
Код товару: 25931
Цiна: 3 378.00 грн
Код товару: 27797
Цiна: 5 026.00 грн

Що таке gsm сигналізація?

GSM сигналізація — це охоронна сигналізація, яка сповіщає про тривогу за допомогою мобільної мережі двома способами: додзвон або SMS-повідомлення.

Як працює gsm сигналізація?

Сигналізація сповіщає про тривогу при спрацьовуванні датчиків.

Як встановити gsm сигналізацію?

Метод встановлення залежить від типу сигналізації: дротова або бездротова. У більшості випадків датчики монтуються на стіни, а централь — у важкодоступному для злочинця місці.

Скільки коштує gsm сигналізація?

Ціна стартує від 700 грн та залежить від виробника і кількості одиниць обладнання.

Чому gsm сигналізація не відправляє смс?

Проблема з мобільним оператором. Відсутність живлення ві дмережі. Не поповнений мобільний рахунок. Неправильно вказано номер користувача.

Магазин ohrana.ua, спеціалізація якого — продаж GSM сигналізації, представляє широкий асортимент GSM сигналізацій, ціна яких робить їх доступним придбанням для більшості користувачів.

Краща GSM сигналізація — це та, яка відповідає всім вашим запитам і задовольняє вас за якістю і ціною.

Як працює GSM сигналізація?

Найголовнішим в будь-якій системі сигналізації є блок сигналізації GSM. Його ще називають централлю або мікрокомп'ютером, обладнаним вбудованим передавачем GSM, завдання якого полягає у контролі і зборі інформації з датчиків, що сповіщають про тривогу. Він передає інформацію контролеру, а той в свою чергу обробляє сигнал, відсилає його до системи звукового сповіщення, а також відправляє повідомлення про тривожну ситуацію на телефон власника охороняємого об'єкту або на телефони домочадців, тобто на телефонні номери, які вписані в його програму.

Як вибрати GSM сигналізацію в Україні?

На українському ринку представлені як прилади іноземного виробництва, так і обладнання, яке виробляють вітчизняні виробники, ціна GSM сигналізацій яких відповідає їх якості. Придбати GSM сигналізацію в Україні можна також китайського виробництва. Її заманливо низька ціна підкуповує багатьох користувачів, але варто відзначити, що якість цієї продукції залишає бажати кращого. Безперечно, продаж GSM сигналізації за наявності недорогих видів обладнання, розрахованих на масового покупця не може бути дуже дорогим. Але ж охоронне обладанання хорошої якості не може мати безпрецедентно низьку вартість. Крім цього, варто згадати про те, що продаж GSM сигналізацій зовсім не означає наявність сервісного обслуговування цього обладнання. Вирішивши купити GSM сигналізацію в Україні, ви зіткнетеся з тим, що придбати прилади для її ремонту і обслуговування, вам, швидше за все, буде ніде.

Не дивлячись на те, що GSM сигналізація — прилад, який не потребує складної установки і обслуговування, це зовсім не означає, що він не може вийти з ладу.

Вибираючи недорогі GSM сигналізації керуйтеся не тільки вартістю обладнання, а і його функціональністю. Якщо вам пропонують купити GSM сигналізацію в Україні з максимальним функціональним набором і мінімальною вартістю, є сенс задуматися про якість обладнання, що входить в комплект і його надійність.

Сигналізація GSM недорого — це комплект обладнання, сформований у повній відповідності до особливостей охороняємого об'єкту без переплати за непотрібні функції, якими ви не будете користуватися. Саме тому однозначної відповіді на питання про те, що являє собою найкраща GSM сигналізація, немає.

Сучасна GSM сигналізація в Києві — це прилади, які за своєю функціональністю можуть зрівнятися з пультовим об'єктним професійним обладнанням. Таке обладнання має звання еталонного і є гарантом безпеки об'єкта, на якому воно встановлено.

Навіть недорогі GSM сигналізації належної якості здатні забезпечувати:

  1. Захист від проникнення в приміщення.
  2. Протипожежну безпеку об'єкта.
  3. Захист житла від затоплення.
  4. Можливість регулювати температуру в приміщенні або час роботи приладів.

Де продається GSM сигналізація?

Магазин ohrana.ua надає вам можливість придбати надійне охоронне устаткування вітчизняного виробництва. GSM сигналізація, купити яку ви можете в нашому магазині, відповідає всім існуючим стандартам якості, які існують до цього типу приладів. GSM сигналізація в Україні, представлена ​​в нашому асортименті, має належне сервісне обслуговування.

При бажанні GSM сигналізація, купити яку ви вирішите у нас, може бути доповнена різними датчиками, що розширюють її опціональні можливості.

Якщо у вас виникають труднощі з вибором, і ви не знаєте, яку купити GSM сигналізацію, зверніться до наших фахівців, які допоможуть вам підібрати потрібну модель і придбати GSM сигналізацію в Києві або будь-якому іншому місті України, скориставшись послугою доставки, яку ми пропонуємо.

Каталог