Датчики сповіщення про вхід відвідувачів
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 44947
Цiна: 1 876.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28904
Цiна: 960.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28903
Цiна: 756.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27019
Цiна: 760.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 25228
Цiна: 180.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24664
Цiна: 920.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24627
Цiна: 360.00 грн
Підібрати альтернативу

Як вибрати

В залежності від мети застосування сповіщувач про вхід відвідувачів встановлюється поруч із вхідними дверима або вікном (для домашнього використання), або ж при вході в громадське місце (магазин, кінотеатр, ресторан тощо). Більшість моделей діляться на два типи:

  • з вбудованим динаміком (чують всі);
  • сигнал посилається на віддалений приймач (динамік, світлова сирена, брелок).

Як працює

При вході відвідувача в магазин сповіщувач видає звук, що дозволяє співробітникам вчасно відреагувати. Система реагує на перетинання людиною інфрачервоного променю біля входу. Пристрій має функцію подачі тривожного сигналу в разі проникнення в незамкнену кімнату. Здебільшого подача сигналу сповіщувача про вхід відвідувача здійснюється наступним чином:

  • режим MUSIC (грає мелодія);
  • відтворюється запис, створений користувачем;
  • активується охоронний режим, звучить особливий тривожний сигнал.

Є можливість регулювання гучності.

Як користуватися

Сигналізатор про вхід відвідувачів може працювати від блоку живлення або від змінних батарей. Кріплення пристрою можеможливе монтажними гвинтами або двосторонньою клейкою стрічкою.

Найбльш популярні

В Україні на сьогоднішній день не можна однозначно сказати, який вид сповіщувачів є найбльш популярним, оскільки як сигналізатори з вбудованим динаміком, так і з прихованою подачею сигналу мають однакову розповсюдженість. Наприклад, якщо це заклад типу торгово-розважального комплексу, то доречно ставити сповіщувач з вбудованим динаміком, а в дорогому ресторані про вхід відвідувача повинен знати тільки персонал.

Як замовити

Замовити сучасний сповіщувач про вхід відвідувачів ви можете на нашому сайті цілодобово з доставкою в будь-яку точку України, де є відділення Нової Пошти. Наші фахівці допоможуть вам підібрати обладнання в оптимальній для вас комплектації і ціні, виключивши переплату за придбання зайвих приладів і датчиків, якими ви не плануєте користуватися. Широкий асортимент обладнання дозволяє підібрати сповіщувач широкому колу користувачів.

Каталог
Бренд
Контроль
Встановлення