29.03.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.
Доступні рішення для Вашої безпеки
Міський телефон (044) 390-43-07
Мобільний номер (098) 54-38-444
Месенджери
рус укр

Кемпінгова сигналізація Digital Wireless Doorbell HG-13385

немає в наявності
Фото 1 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Фото 2 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Фото 3 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Фото 4 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Фото 5 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Фото 6 Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
+2
Код товару: 28903
747.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
746.55 грн
    Бренд: Другой

    Оповіщувач з датчиком руху.
    Бездротова передача: до 70 м .
    Діяльність спрацьовування: 3-5 м.
    Живлення: 9 В, крона (передавач); 4,5 В (приймач, 2 батареї АА)

    3 рівня гучності для регулювання. Батареї в комплект не входять.

    Аналог: Датчик сповіщення Wireless Doorbell YF-0256.

Гарантія
14 днів офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Бездротовий сповіщувач з датчиком руху Digital Wireless Doorbell HG-13385 склаадється з приймального блоку і бездротового датчика руху. Принцип роботи полягає в наступному: датчик руху встановлюється в місці, за яким необхідно стежити, а приймальний блок безпосередньо поблизу с Вами. При виявленні руху в полі зору датчика, він спрацює і надішне сигнал на приймальний блок. Пролунає сповіщення, яке попередить Вас про гостей. При кожному спрацьовуванні датчика буде відбуватися звукове сповіщення.

Даний набір відмінно підійде як для використання в магазинах і офісах, так і для охорони невеликих приміщень, наприклад: кімната, офіс, склад, гараж, комора і т.д. Перевага полягає в дуже швидкому, легкому встановленні і відсутності необхідності прокладання дротів. За лічені хвилини можна забезпечити надійну охорону для будь-якого приміщення. Приймальний блок і датчик виконані з пластика. Приймач живиться від 2 батарей типу АА. Приймач має 2 рівня гучності і положення виключення. Бездротовий датчик живиться від 1 батареї типу Крона 9 В (батареї в комплект не входять). Дальність прийому бездротового сигналу від датчика руху — до 70 м.

На сайті Ohrana.ua ви можете купити сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385 та інше обладнання для створення сучасних систем безпеки за доступною ціною. Наші консультанти будуть раді відповісти на будь-які ваші питання. Зробіть замовлення зараз, і ми відправимо його в будь-яке місто України зручною для вас службою доставки.

Експертна думка
Фото Сповіщувач Digital Wireless Doorbell HG-13385
Александр К.

Весьма полезное устройство, которое идеально подойдет для использования в магазинах, с целью предупреждения персонала о приходе посетителя. Также, данный комплект может использоваться в качестве сигнализации для кемпинга, маленького помещения или кладовки. Приемник и передатчик питаются от батареек. Стоит отметить, что для нормальной работы устройства расстояние между приемником и датчиком должно составлять до 70 метров, без помех и перегородок. На приемнике находится переключатель для регулировки уровня громкости. Сигнализация имеет два уровня громкости - средний и высокий. Приемник имеет только одну мелодию для оповещения. Датчик движения не имеет выключателя и начинает работу сразу после установки батареек, что можно отнести к недостатку устройства. Кроме этого, к недостаткам можно отнести отсутствие возможности работы от блока питания.

Характеристики
Робоча напруга2 батареї АА (приймач), 1 батарея типу Крона 9 В (передавач)
Відстань випромінювача PIR відстань:3 - 5 метрів
Робоча відстань:70 метрів
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.