Системи сповіщення про пожежу
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 48217
Цiна: 1 813.00 грн
Код товару: 47548
Цiна: 524.00 грн
Код товару: 47367
Цiна: 645.00 грн
Код товару: 47366
Цiна: 561.00 грн
Код товару: 47094
Цiна: 508.00 грн
Код товару: 47093
Цiна: 500.00 грн
Код товару: 47092
Цiна: 505.00 грн
Код товару: 46921
Цiна: 511.00 грн
Код товару: 46863
Цiна: 275.00 грн
Код товару: 46731
Цiна: 768.00 грн

Купити системи сповіщення про пожежу

Система сповіщення про пожежу — одна з ключових систем безпеки будь-якого об'єкта. Важливо вчасно помітити проблему і запобігти великим втрати. Правильно підібрана і встановлена ​​система допоможе швидко евакуювати людей і запобігти паніці в приміщенні. У будь-якому приміщенні громадського призначення, такому як торговий комплекс або бізнес-центр, школа, університет, ресторан або магазин, повинні бути якісні пожежні сигналізації та системи сповіщення при пожежу. Це обов'язкова вимога для роботи таких об'єктів, і ми пропонуємо купити професійне обладнання за доступними цінами.

Які бувають системи оповіщення

Загальна класифікація ділить системи на такі типи:

  1. Світлові.
  2. Світло-звукові.
  3. Мовні.

Світлові просто загораються при спрацьовуванні датчиків диму і вогню, освітлюючи шляхи до виходу і евакуації. Світлозвукові обладнані сиреною, яка привертає увагу ще й різким звуком. Мовні показують шляхи до виходу і розповідають, як діяти у випадку пожежі.

Ми пропонуємо купити систему сповіщення про пожежу, яка може бути автоматичною, з ручним керуванням або напівавтоматичною. Ручні системи вважаються найпростішими і недорогими — в такому випадку рішення про їх запуск приймає оператор, який повинен швидко зреагувати на пожежу.

Напівавтоматичний режим діє так: спонукальна система запускає сповіщення, але рішення про трансляцію приймає оператор. В автоматичних системах людина не впливає на запуск пристрою — при спрацьовуванні детекторів сигналізація вмикається самостійно. В якості спонукальної системи зазвичай виступає пожежна сигналізація.

На таких системах можна встановлювати будь-які звукові сповіщувачі. Незалежно від їх виду звукові сповіщувачі повинні розташовуватися по всій території і площі будівлі.

Як замовити обладнання для безпеки

На сайті «Охорона» великий вибір засобів для захисту об'єктів будь-якого типу. Ціна на систему сповіщення про пожежу залишається доступною для будь-якої категорії замовників. Ми гарантуємо якість і справність товару.

Наші фахівці допоможуть вибрати оптимальний пристрій, проведуть монтаж і налаштування обладнання. Щоб зробити замовлення, виберіть необхідну техніку і спосіб оплати та доставки. Магазин гарантує доставку у визначені терміни.

Каталог