Вита пара
Фильтры
Сортувати за:

Вита пара для відеоспостереження (UTP) — кабель, який складається з восьми ізольованих і скручених попарно провідників, який використовується для встановлення IP-камер. Використовуючи пасивні і активні передавачі, застосовувати виту пару можна і для монтажу аналогового відеоспостереження.

Переваги монтажу системи спостереження з витою парою

  • Розширення можливостей монтажу відеоспостереження на великі відстані.
  • Економія на кабелі і відповідно значно доступніша вартість відеоспостереження (завдяки можливості підключати кілька камер до одного кабелю).
  • Низький рівень перешкод, що забезпечується використанням приймачів.
  • Можливість підключити мікрофони та інші додаткові пристрої.
  • Живлення камер реалізується за допомогою провідників.

Очевидно, що вита пара для відеоспостереження є найоптимальнішим варіантом для передачі сигналу на великі відстані. Вибір на її користь гарантує істотну фінансову економію і високу якість сигналу.

Купити виту пару для відеоспостереження в Україні

В магазині ohrana.ua, який займається продажем устаткування для систем спостереження і безпеки, ви можете придбати цей вид кабелю, а також будь-яке інше монтажне обладнання. Ціна товарів, представлених в каталозі, залежить від їх технічних характеристик і призначення.

Оформивши замовлення товару на сайті, ви можете скористатися послугою доставки. У разі виникнення труднощів з вибором устаткування проконсультуйтеся з нашими менеджерами.

Каталог