Комплекти відеоспостереження з хмарним зберіганням
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 29710
Цiна: 8 172.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29708
Цiна: 9 444.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29648
Цiна: 5 140.00 грн
Підібрати альтернативу

Комплекти камер відеоспостереження з хмарним зберіганням

Випадки зломів і крадіжок відбуваються все частіше. Саме тому багато людей замислюються над тим, як захитсити себе і своє житло. Для цього деякі стали використовувати ip камери спостереження з хмарним зберіганням. Це один з ефективних способів захисту від зловмисників, що часто встановлюється в приватних будинках, багатоповерхових будівлях, офісних центрах, магазинах, торгових комплексах та інших об'єктах, де є необхідність у відеоспостереженні . З її допомогою також можна контролювати діяльність домашнього персоналу і співробітників фірми, незалежно від того, де ви знаходитеся, тільки б був доступ до інтернету.

Ip камера з хмарним зберіганням. Переваги

Представлена ​​ система — найперспективніша технологія, призначена для внутрішньої і вуличної експлуатації, яка забезпечує надійний захист. І це не дивно, адже вона має наступну низку переваг:

  • хороший захист даних;
  • зберігання записів у відмінному форматі якості;
  • здатність до збільшення глибини архіву;
  • гнучке і нескладне налаштування;
  • висока швидкість стеження;
  • нічний режим;
  • безшумний поворотний механізм.
В Україні ip камери з хмарним зберіганням можна купити у нас від китайського виробника "Hikvision". І хоча запропоновані моделі потребують підключенні до Wi-Fi, все ж переваг їх використання набагато більше, і саме вони спонукають багатьох віддати перевагу на користь цього обладнання.
Більшість комплектів мають доступну ціну і це при тому, що деякі з них мають слот для карти пам'яті, вбудований мікрофон, датчик руху, динамік та інші корисні деталі.

Як підключити хмарне зберігання з ip камери?

Завдяки зручному кріпленню розмістити обладнання можна на стінах, стелі або будь-якій інший горизонтальній поверхні. При підключенні до хмарі в більшості випадків статична IP-адреса не потрібна. Крім того, користувачам не потрібно налаштовувати роутер, адже все що потрібно — це скачати спеціальну програму на комп'ютер, а потім завантажити її на пристрій, з якого буде здійснюватися спостереження. У разі ж, якщо у вас є можливість переглядати відео через сайт сервера, то процесу встановлення програми можна уникнути. Доступ до сервера є тільки у власника аккаунта.

Каталог