Відеоспостереження

Монтажні товари
Код товару: 26189
Цiна: 19.20 грн
Код товару: 24532
Цiна: 7.20 грн
Код товару: 24598
Цiна: 16.00 грн
Код товару: 24960
Цiна: 18.00 грн

Як підключити відеоспостереження?

Система відеоспостереження включає в себе підключення камер, відеореєстратора та встановлення жорсткого диска. Далі проводиться налаштування і підключення до Інтернету.

Як вибрати відеоспостереження?

Необхідно визначитися із завданням, яке воно повинно виконувати. По-перше, варто визначити, де буде знаходитися відеоспостереження: на вулиці чи в приміщенні. По-друге, яка площа повинна оглядатися.

Де купити відеоспостереження?

Рекомендуємо купувати таке обладнання в спеціалізованих магазинах. У магазині ohrana.ua ви можете отримати консультацію і зробити покупку.

Скільки коштує відеоспостереження?

Ціна залежить від комплектації системи. Найпростіше відеоспостереження можна придбати за 500-600 грн.

Чи потрібно відеоспостереження?

Відеоспостереження необхідне для захисту вашого майна. Ви в будь-який момент і з будь-якого місця зможете перевіряти, що відбувається з вашою власністю під час вашої відсутності.

Системи відеоспостереження для будь-яких завдань

Системи відеоспостереження міцно увійшли в життя сучасного мешканця України. Навіть якщо у вас немає такого пристрою в будинку або офісі, ви постійно з ними стикаєтеся в громадських місцях, на закритих об'єктах і інших локаціях. Відеоспостереження представляє собою використання програмно-апаратних комплексів для подальшого візуального спостереження і контролю того, що відбувається всередині приміщень або за їх межами.

Види систем відеоспостереження

Вже багато років існує лише два формати запису відео:

  • цифровий;
  • аналоговий.

Здавалося б, аналогові камери повинні були б канути в минуле. Але такого не сталося, через те, що вони дешеві і надійні. Назва систем спирається безпосередньо на тип використовуваних камер. Хоча сьогодні виділяють, крім двох озвучених, в окрему категорію ще й відеореєстратори: бездротові і купольні швидкісні.

Функціональні можливості

Сучасна система відеоспостереження включає в себе максимальний набір обладнання і дозволяє наступне:

  • контроль об'єкту в режимі realtime;
  • запис зображення на цифровий носій;
  • наявність датчиків руху перетворює пристрій в систему охорони з сигналізацією.

Найостанніші розробки комплектуються ще більшими можливостями.

Яке відеоспостереження купити?

Все впирається в два основних критерії: ваші потреби і фінансові можливості. Для деяких об'єктів досить встановлення простих муляжів, а для інших необхідні справжні інтелектуальні системи з найсучаснішими розробками в області безпеки. Кожен конкретний випадок потребує індивідуального розгляду і проектування. Немає універсальних рішень для будь-якого завдання. Логічно, що і ціна теж не буде фіксованою на весь комплекс. Зате підібрати комплектацію і заодно охнайомитись із кожним елементом цілком можливо. Наш магазин пропонує і готові рішення.

Найкраще відеоспостереження в одному місці

Шукайте систему відеоспостереження? Заходьте в наш інтернет-магазин Ohrana.ua, що входить до складу відомої компанії Інтелектуальні системи. Тут є абсолютно все, навіть система відеоспостереження, купити яку ви хотіли, але ще жодного разу не бачили її в продажу. Крім діагностики безпосередньо перед установкою, ми здійснюємо монтаж в Києві та Запоріжжі і надаємо гарантійні сервісні послуги.

Доставка всієї без винятку продукції доступна в будь-яке відділення Нової пошти, а Києві — ще й кур'єром на вказану вами адресу. Новітні розробки та найпривабливіші ціни чекають вас!

Каталог