Турнікети
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 48370
Цiна: 47 252.00 грн
Код товару: 47964
Цiна: 27 378.00 грн
Код товару: 47775
Цiна: 515.00 грн
Код товару: 46893
Цiна: 319 410.00 грн
Код товару: 46891
Цiна: 162 240.00 грн
Код товару: 46885
Цiна: 515.00 грн
Код товару: 46036
Цiна: 22 308.00 грн
Код товару: 45120
Цiна: 34 273.00 грн
Код товару: 29760
Цiна: 0.00 грн
Код товару: 29779
Цiна: 47 920.00 грн
Підібрати альтернативу

Автоматичні турнікети – гарантія вашої безпеки від магазину Ohrana.ua

Безпека будь-якого об'єкта починається з порога. І забезпечити захист вже на вході до будівлі чи на територію допоможуть автоматичні турнікети. Саме їх ви можете купити у цьому розділі сайту Ohrana.ua. Наш магазин пишається готовим запропонувати передові технології в галузі контролю доступу, забезпечуючи безпеку вашого приміщення.

Навіщо ставити автоматичні турнікети та де без цього не обійтися?

Автоматичні турнікети – важлива частина системи контролю доступу. Ці пристрої також є частиною загальної безпеки, вони запобігають несанкціонованому доступу до будь-якого об'єкта.

Головна функція турнікету – обмеження доступу для входу та виходу. Щоб зняти обмеження, необхідно використовувати перепустку. Це може бути жетон, ключ-карта, брелок чи біометричні дані людини.

Найпоширеніші види турнікетів, це:

  • Трипод, який зазвичай встановлюють у торгових чи офісних центрах. Це проста конструкція, яка складається із трьох планок. Трипод недорого коштує і є простим у встановленні.
  • Повноростовий турнікет. Встановлюється на військових чи державних об'єктах, соціальній та банках. Забезпечує вищий рівень захисту. Турнікети громіздкі та досить дорогі.
  • Роторний, найчастіше встановлюється в готелях або фітнес-клубах. Він схожий на трипод, але має лопаті, що горизонтально обертаються замість планок, що забезпечує більш комфортний прохід для людей.
  • Хвіртка. Найпростіший варіант, зазвичай, його можна зустріти на вході або виході з супермаркету. Відкривається лише в один бік.

На сайті магазину Ohrana.ua представлені електронні турнікети та комплектуючі для них. Ви можете замовити повноростові турнікети, триподи або електронні двері. У нас ви знайдете шлагбауми та турнікети від провідних виробників товарів для безпеки.

Як працюють біометричні турнікети?

Сучасний офісний турнікет часто є біометричним. Вони зчитують відбитки пальців або сітківку ока, і ці дані є картою доступу до об'єкта.

Такі контрольно-пропускні пункти є надійнішими, ніж турнікети з картоприймачами, оскільки підробити або запозичити біометричні дані неможливо. Однак вартість пристроїв буде вищою.

Турнікети з картоприймачами – надійний та доступний варіант захисту

Для великих підприємств чи бізнес-центрів ми пропонуємо купити турнікети із ключ-картами. Такі прохідні пристрої дозволяють вести облік відвідувачів та фіксувати їхній час приходу на роботу. Часто такі пристрої мають інтеграцію із системою відеоспостереження.

Якщо ви не знаєте, який турнікет купити – зверніться до співробітників Ohrana.ua. Вони із задоволенням допоможуть підібрати необхідне обладнання, дадуть відповіді на всі питання та проведуть консультації.

У магазині ви також можете замовити пульти та комплектуючі, запросити монтаж або обслуговування турнікетів.

Ohrana.ua на варті вашої безпеки та комфорту!

Каталог