Системи обліку робочого часу
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 48461
Цiна: 7 728.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29260
Цiна: 3 600.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28740
Цiна: 3 680.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28106
Цiна: 4 055.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27782
Цiна: 2 640.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27562
Цiна: 8 400.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27543
Цiна: 5 256.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27518
Цiна: 4 496.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27517
Цiна: 4 972.00 грн
Підібрати альтернативу

Системи обліку робочого часу

У будь-якій організації, де багато співробітників, керівництва/адміністрації необхідно контролювати їх діяльність і стежити, щоб вона не була на шкоду компанії. Сюди входить і облік робочого часу.

Практика показує, що підлеглі частіше запізнюються на роботу, якщо немає фіксації їхньої появи на робочому місці, а зарплату при цьому вони отримують як за повні робочі зміни. Щоб усе було справедливо, а підприємство не витрачало гроші даремно, використовують системи обліку робочого часу.

Нещодавно на прохідних великих компаній можна було бачити турнікети та спеціальні перепустки, які служили пропускною системою та фіксували час входу/виходу. Сьогодні ж їх замінюють інноваційні системи, наприклад, біометричні та безконтактні.

Біометричні системи

Компанія Ohrana.ua пропонує біометричні системи, призначені для контролю доступу та обліку робочого часу, від відомих та перевірених виробників, таких як Dahua та Hikvision. Використовувати їх можна на будь-яких підприємствах, вибираючи модель залежно від кількості працівників, робочих змін та інших особливостей.

З таким обладнанням легше проводити розрахунок робочого дня кожного підлеглого. У наборі функцій (залежно від виробника та моделі) можуть бути такі:

  • розпізнавання осіб;
  • сканер відбитка пальця;
  • зчитування карток;
  • кнопка виходу;
  • дверний датчик;
  • інтерфейс для замку (електричного чи електромеханічного);
  • електронний журнал.

Одна з головних переваг біометричних терміналів – надійність. Відбитки пальців та геометрія обличчя – те, що неможливо підробити, тому пройти ідентифікацію може лише «власник». Так зарплата нараховуватиметься за реальні трудовитрати конкретної людини, а не за її відсутність на місці у робочий час.

Автоматизація обліку робочого часу на виробництві

Автоматизація обліку часу роботи на підприємствах підвищує їхню ефективність та допомагає контролювати трудову дисципліну. Використовуючи позначки приходу, можна вести облік робочого годинника, при цьому людині навіть робити нічого не потрібно, оскільки система налаштована так, що все підраховується автоматично.

Програмне забезпечення терміналів дозволяє вести електронний облік за різними категоріями показників – за часом, конкретним співробітником, цілим відділом тощо. Для цього достатньо натиснути одну або кілька кнопок, а програма далі все зробить сама.

Відстеження часу приходів/доглядів, перерв, запізнень, переробок, прогулів та іншого допомагає формувати табель обліку робочого часу співробітника, на основі якого йому нараховується зарплата, що зручно та вигідно компанії.

Де придбати?

В інтернет-магазині Ohrana.ua ви знайдете біометричні системи обліку робочого часу різних моделей, з різними наборами функцій та пропускною здатністю. Представлені пристрої призначені для використання всередині приміщень.

Також у нас ви можете придбати: СКУД для підприємств, зчитувачі ключів, електрозамки, турнікети, шлагбауми та багато іншого, що допомагає забезпечити контроль доступу.

Якщо потрібна консультація, зв'яжіться з нашими менеджерами онлайн або по одному з телефонів, вказаних на сайті.

Каталог