Термінали доступу
Фильтры
Сортувати за:
New
Код товару: 48592
Цiна: 4 660.00 грн
Код товару: 48240
Цiна: 780.00 грн
Код товару: 48219
Цiна: 2 145.00 грн
Код товару: 48196
Цiна: 3 480.00 грн
Код товару: 48109
Цiна: 1 012.00 грн
Код товару: 48106
Цiна: 746.00 грн
Код товару: 48108
Цiна: 1 277.00 грн
Код товару: 48107
Цiна: 1 143.00 грн
Код товару: 46380
Цiна: 1 560.00 грн
Код товару: 46037
Цiна: 2 070.00 грн
Код товару: 44959
Цiна: 936.00 грн

Термінали доступу

Багато людей, які працюють офлайн і щодня приходять в офіс або на підприємство, бачать термінали доступу та користуються ними. Так називають електронні пристрої, за допомогою яких здійснюється контроль та керування доступом до будівель, приміщень, територій.

Разом із сигналізацією та системою відеоспостереження термінал може бути частиною великої системи безпеки того чи іншого об'єкта. З його допомогою можна здійснювати автоматичний контроль доступу у житлових будинках/комплексах, на виробництві, у комерційних, державних та інших структурах.

Оскільки це ще й система обліку робочого часу, це зручно для підтримки дисципліни в компанії (фіксуються всі запізнення, прогули та інше) і справедливого нарахування заробітної плати.

Термінали доступу обладнані контрольно-пропускними пунктами в тих місцях, де доступ до різних ресурсів і зон повинен бути обмежений з метою безпеки людей і самого об'єкта. Вони можуть бути частиною системи розумний офіс і виконувати багато функцій замість людини.

Види терміналів

Виділяють три великі групи пристроїв:

  1. Механічні. Усередині них є механізм, завдяки якому відбувається дія, наприклад, піднімається/опускається шлагбаум, спрацьовує турнікет;
  2. Електронні. Системи, в основі яких сучасні технології (сканери, сенсори);
  3. Інтелектуальні. У них є програмне забезпечення, за допомогою якого здійснюється збір даних та керування доступом. Це зручні IT-рішення для офісу.

Ідентифікація користувача може здійснюватися у різний спосіб – залежно від виду автентифікації.

Існують такі варіанти:

  1. Біометрична ідентифікація. Передбачає сканування відбитків пальців, розпізнавання обличчя чи сітківки ока;
  2. Стандартна. Тут використовують зчитувачі карток доступу (магнітних, смарт), а також RFID-термінали, які працюють на радіочастотах і зчитують інформацію на відстані, забезпечуючи безконтактний доступ;
  3. Інтегрована. Тут передбачена інтеграція з ERP – синхронізація доступу з базами даних (для них можуть використовувати термінальні сервери) та корпоративними системами керування.

Також виробники пропонують гібридні пристрої, в яких поєднуються різні технології, наприклад, біометричний сканер та проксіміті (RFID).

Термінали доступу за електронними перепустками

В інтернет-магазині компанії Ohrana.ua можна придбати термінали для бізнесу різних видів та брендів. Серед них є мережеві термінали, які можна підключити до локальної мережі, біометричні, клавіатурні, а також пристрої, що зчитують електронні перепустки.

У нас можете вибрати корпоративні термінали для своєї компанії та замовити їх встановлення, щоб автоматизація офісу проходила під контролем досвідчених фахівців.

Крім терміналів у каталозі є пристрої для відеоспостереження, відео-дверні замки, металодетектори, переговорні пристрої, СКУД для підприємства та багато інших товарів, що допомагають забезпечувати безпеку в різних умовах.

Потрібна консультація – звертайтесь до наших менеджерів за телефоном чи онлайн.

Каталог