СКУД для приватного будинку (квартири)
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 47902
Цiна: 3 960.00 грн
Код товару: 30138
Цiна: 5 244.00 грн
Код товару: 46235
Цiна: 3 160.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45430
Цiна: 4 800.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45429
Цiна: 4 400.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45420
Цiна: 2 284.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 44975
Цiна: 14 973.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29974
Цiна: 7 902.40 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29598
Цiна: 6 974.00 грн
Підібрати альтернативу

Все про СКУД для будинку

Що таке СКУД? Це система контролю і управління доступом. Вона включає в себе апаратні і програмні засоби для відстеження проходження людей або транспорту всередину або з приміщень, територій, зон.

СКУД для будинку в Києві включає в себе такі компоненти:

  • зчитувачі або рідери. Вони направляють органам управління дані про об'єкт;

  • виконавчі пристосування. Вони "виконують" накази органів управління. Сюди відносяться шлагбауми, турнікети, двері з контрольованими замками і інше;

  • контролери. Вони зберігають різну інформацію. При цьому вони бувають автономними або мережевими. Перші відрізняються низькою вартістю, до них не можна підключити інші контролери (встановити програмне забезпечення необхідно буде на кожну систему окремо). Мережеві, як вже зрозуміло, створюють загальну мережу, що дуже зручно;

  • програмне забезпечення. Ви зможете управляти СКУД з персонального комп'ютера;

  • додаткові елементи, такі як електрозамки, зчитувачі ключів, датчики відкриття, кодові клавіатури, і інше.

Види СКД і їх особливості

На сьогоднішній день у продажу можна знайти такі СКД для будинку в Україні:

  1. Автономна. Ціна СКД для будинку даного виду досить невисока завдяки тому, що немає необхідності в потужних електронно-обчислювальних модулях. У неї входить зчитувач і контролер. Вартість встановлення також невисока, оскільки сам процес не займає багато часу і не вимагає серйозних монтажних робіт. До недоліків відноситься неможливість підключення інших систем безпеки;
  2. Мережева. Можна встановлювати на великі площі. Є база даних для контролю дисципліни. Є можливість інтеграції з іншими системами охорони і безпеки.

СКУД для будинку може включати в свою систему і відеоспостереження, і охоронно-пожежну сигналізацію.

Де можуть встановлюватися СКУД?

Автономні системи застосовуються там, де кількість точок проходу людей не перевищує двох. Це можуть бути житлові будинки і квартири, невеликі офісні будівлі, склади і магазини. Також СКУД підійдуть для організації безпеки в лікарняних палатах або номерах в готелях.

Правила монтажу СКУД

Перед тим, як купити СКУД для будинку, вам необхідно знати всі тонкощі її монтажу, який складається з цілого списку різних робіт, як:

  • вибір відповідного місця;

  • монтаж контролерів і зчитувачів;

  • роботи з монтування всіх необхідних кабелів;

  • підведення джерела живлення до самої системи;

  • монтаж замикаючих систем і механізмів;

  • перевірка всіх систем і контроль першого запуску СКУД.

Перед безпосередньою установкою СКУД необхідно ретельно обстежити будівлю на наявність невідповідностей. Якщо порушень немає, необхідно знайти місце, куди і буде встановлено обладнання.

Приміщення повинно бути провітрюваним і без високої вологості, оскільки це може негативно позначитися на механізмах і вузлах. Якщо щось встановлюється на вулиці, необхідно подбати про те, щоб в систему не потрапляв сніг або дощ, а також прямі сонячні промені.

Коли всі елементи встановлені, починається найвідповідальніший етап — налагодження системи. Необхідно з'єднати воєдино виконавчі механізми, пульти управління і ідентифікатори. Також на цьому етапі перевіряються електричні з'єднання і правильність налаштувань. Витратні матеріали також строго контролюються. Сюди відносяться батареї і карти пам'яті.

СКУД для будинку в інтернет-магазині "Ohrana.ua" — це надійність і безпека для вашого житла. Замовити СКУД для будинку ви можете з доставкою по всій Україні.

Каталог