Мережеве обладнання

Маршрутизатори
New
Код товару: 48613
Цiна: 1 864.00 грн
New
Код товару: 48588
Цiна: 4 004.00 грн
New
Код товару: 48587
Цiна: 3 594.00 грн
Код товару: 48565
Цiна: 4 996.00 грн
РоЕ інжектори і мережеві розгалужувачі
Код товару: 47790
Цiна: 790.00 грн
Код товару: 47209
Цiна: 839.00 грн
Код товару: 46231
Цiна: 675.00 грн
Код товару: 46082
Цiна: 356.00 грн
Код товару: 46075
Цiна: 275.00 грн
Патч-панелі
Код товару: 46087
Цiна: 625.00 грн
Код товару: 46085
Цiна: 945.00 грн
Код товару: 46084
Цiна: 746.00 грн
Код товару: 45500
Цiна: 200.00 грн

Роботу сучасних систем відеоспостереження, а також повноцінну роботу ноутбуків, персональних комп'ютерів, смартфонів та інших пристроїв сьогодні важко уявити без підключення до мережі Інтернет та використання мережевого обладнання, що суттєво розширює можливості користувачів.

Мережеве обладнання — це категорія пристроїв, що забезпечують роботу комп'ютерної мережі. Воно ділиться на дві категорії: активне і пасивне устаткування. Активне мережеве обладнання — це комутатори, маршрутизатори, і інші види приладів, несучих певні інтелектуальні функції. Пасивне мережеве обладнання — це кабелі, хаби, концентратори, стійки, монтажні шафи, повторювачі і інші види аналогічних приладів і комплектуючих.

В інтернет-магазині ohrana.ua ви можете купити мережеве обладнання (у Київі та інших містах України) наступних категорій:

  • Мережеві маршрутизатори, роутери.
  • Мережеві комутатори, світчи.
  • Точки доступу. Точки доступу 3G (модеми);
  • Точки доступу для обладнання, живлення якого здійснюється по кабелю витої пари.

Ці категорії обладнання мають додаткові функціональні можливості. Так, мережеві маршрутизатори здатні служити в якості точки доступу Wi-Fi для мобільних пристроїв (смартфонів, планшетів, ПК та іншого обладнання). Модеми підтримують оптимальну швидкість передачі даних, а мережеві комутатори дають можливість застосовувати меншу кількість кабелів при монтажі мережі, дозволяючи використовувати виту пару для подачі живлення і сигналу. Використовуючи такий комутатор немає потреби протягувати додатковий кабель живлення для камери або відеореєстратора.

Завданням комутаторів є забезпечення можливості підключення декількох пристроїв в межах одного мережевого сегменту. До нього можна підключити відеокамеру, реєстратор, персональний комп'ютер або відеореєстратор. До кожного пристрою трафік буде йти по потрібному порту.

Ціна кожного виду мережевого обладнання залежить від його функціональних можливостей, виробника, технічних характеристик і інших параметрів.

Мережеве обладнання купити в Україні — рішення, яке є необхідною умовою роботи підприємств, офісів, торгово-розважальних центрів, державних і навчальних закладів, а також домашніх персональних комп'ютерів, ноутбуків і інших видів домашніх електронних приладів, що вимагають підключення до комп'ютерної мережі.

Купити мережеве обладнання в Україні

Інтернет-магазин ohrana.ua — це продаж мережевого устаткування для домашніх і офісних мереж. Тут ви можете придбати не тільки обладнання цієї категорії, але і все необхідне для здійснення монтажу систем відеоспостереження, а також систем безпеки (протипожежної, охоронної).

Наші менеджери готові відповісти на всі ваші запитання, що стосуються вибору приладів, їх вартості, характеристик, конкурентних переваг, а також умов оформлення замовлення і термінів доставки.

Каталог