Камери + монітор
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 47797
Цiна: 1 709.00 грн
Код товару: 28235
Цiна: 1 196.00 грн
Підібрати альтернативу

Комлпект для відеоспостереження камера і монітор: все для безпеки

Сьогодні система відеоспостереження користується великим попитом. Її встановлюють в заміських будинках і дачах, квартирах і офісах для забезпечення безпеки. А завдяки тому, що купити можна вже готовий комплект, монтаж системи може провести кожен.

Особливості систем

Найбільшою популярністю користується бездротовий комплект для відеоспостереження: камера і монітор. Принцип дії полягає в наступному:

  • відеокамеру підключають до мережі;
  • сигнал передається по радіоканалу на приймач;
  • приймач передає зображення на монітор.

У багатьох бездротових комплектах приймач суміщений з відеокамерою. Остання може бути аналоговою або цифровою. Вибір камер необхідно проводити, виходячи з поставлених завдань. Якщо необхідно отримати зображення високої якості, то краще вибирати набір з IP-камерами. Такі пристрої часто встановлюються в місцях, де потрібне зображення високої деталізації, наприклад, в магазинах або офісах. Аналогові камери мають стандартну роздільну здатність і цілком підходять для вуличного встановлення і реєстрації подій.

Камери для вуличного втсановлення оснащені захисним кожухом, мають поворотну турель, вбудоване інфрачервоне підсвічування (дальність дії до 25 метрів) з датчиком руху, що дозволяє проводити зйомку в нічний час при виявленні руху людини або автомобіля.

Такі набори укомплектовуються кольоровим монітором, що має розмір діагоналі від 4,3 дюйма. Наявність необхідних роз'ємів дозволить підключити до нього DVD, VCD, ресивер. Блок живлення має захист від перегріву і короткого замикання.

Бездротові системи відеоспостереження мають вагомі переваги: ​​при їх встановленні не потрібні монтажні дроти, до того ж немає необхідності порушувати цілісність внутрішньої обробки. Зовнішні камери також не потребують прокладання кабелю, що дозволяє значно заощадити на будівельних роботах, також порушник не зможе вивести обладнання з робочого стану, обірвавши дроти.

Вирішивши забезпечити безпеку своєї власності від сторонніх осіб, комлпект камери відеоспостереження і монітору — це саме те, що вам необхідно. Комплекти доступні в інтернет-магазині Ohrana.ua. На сайті представлені різні моделі за доступною ціною з повним описом і характеристиками.

У разі виникнення питань, вичерпну інформацію надасть онлайн-консультант. Для цього можна замовити дзвінок на свій номер телефону, а доставка замовлення здійснюється як у великі міста країни: Київ, Дніпро, Львів, Одесу, Харків, Запоріжжя, так в інші населені пункти України.

Каталог