Захист від пожежі і затоплення
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 45123
Цiна: 880.00 грн
Код товару: 30208
Цiна: 3 440.00 грн
Код товару: 26190
Цiна: 275.00 грн
Код товару: 24421
Цiна: 12 779.00 грн
Код товару: 24419
Цiна: 9 481.00 грн

Як вибрати

Існує величезна кількість видів і типів протипожежних датчиків, а також датчиків затоплення. Але для побутових умов найбільш підходять готові рішення без зайвого дорогого обладнання (автономні).

Як працює

Все геніальне є простим! У датчиках є вбудовані сенсори диму або ж затоплення, звуковий пристрій (сирена), автономне джерело живлення, і (якщо передбачено моделлю) бездротовий Wi-Fi або радіопередавач. При виникненні надзвичайної ситуації спрацьовує динамік, а також передається радіосигнал тривоги по бездротовому зв'язку на вибраний Вами пристрій (централь сигналізації, телефон, Wi-Fi роутер).

Як користуватися

У використанні автономні сигналізатори дуже прості. Їх треба прикріпити до поверхні шурупами або двостороннім скотчем і активувати натисканням кнопки. Цього достатньо для автономної роботи датчика. За бажанням користувача можливе підключення до загальної сигналізації.

Як замовити

Купити автономні протипожежні датчики і датчики затоплення, за доступною ціною, Ви можете цілодобово на нашому сайті. Доставка можлива по всій Україні при наявності відділення Нової Пошти у вашому населеному пункті.

Каталог