Велосигналізація та аксессуари

Велофари
Код товару: 48066
Цiна: 1 992.00 грн
Код товару: 26267
Цiна: 196.00 грн
Код товару: 44987
Цiна: 403.00 грн
Код товару: 46259
Цiна: 255.00 грн
Велозамки
Код товару: 47720
Цiна: 106.00 грн
Код товару: 47719
Цiна: 90.00 грн
Код товару: 47696
Цiна: 437.00 грн
Код товару: 47695
Цiна: 269.00 грн
Код товару: 47694
Цiна: 202.00 грн

Велосипед зручний, практичний, екологічно безпечний і корисний для здоров'я вид транспорту. У нього немає акумулятора, стереосистеми, відеореєстратора або інших приладів, які можуть зацікавити зловмисника, але цього виду транспорту вкрай необхідна сигналізація для велосипеда, інакше його можуть просто забрати, навіть якщо ви заблокували колеса.

Оскільки велосипед легкий і компактний вид транспорту, сигналізація на великий теж повинна бути легкою і маленькою. Крім цього, велосипедна сигналізація повинна мати автономне джерело живлення і бути досить чутливою для того, щоб фіксувати найменші спроби вкрасти засіб пересування.

Такими якостями володіє представлена ​​в асортименті магазину ohrana.ua китайська сигналізація на велосипед Vibration Alarm .

Цей прилад працює від батареї 9В (Крона). Сигналізація на великий цієї марки реагує на найменші поштовхи і удари, включаючи потужну звукову сирену. Включити і вимкнути її можна за допомогою пульта дистанційного керування. Прилад в буквальному сенсі приклеюється до транспорту. Така компактна і зручна сигналізація на велосипед здобула масу позитивних відгуків від веломанів, як надійне охоронне засіб.

Можливість сигналізації на велосипед кріпитися до корпусу транспорту обумовлена ​​тим, що в корпусі приладу вбудований магніт.

Однією з особливостей цієї сигналізації можна назвати той факт, що така велосігналізація - відмінний засіб захисту не тільки для двоколісного транспорту, а й для вікон, сейфів і навіть дверей. Крім цього, купити сигналізацію на велосипед можна для захисту від зловмисників дитячої коляски, мопеда, дитячого самоката.

Спрацювання сигналізації для двоколісного велосипеда походить від найменшої вібрації.

Якщо ви плануєте купити сигналізацію даного типу, відзначимо ще одну її особливість наявність кнопки відключення сирени. Вона є на самому приладі, тобто відключати його можна як кнопкою пульта дистанційного керування, так і кнопкою на самому приладі.

Рішення купити Vibration Alarm -рішення на користь економії бюджету. Це сигналізація на велосипед, ціна якої дозволяє використовувати її не тільки для дорогих моделей велотранспорту, а й для цілком бюджетних велосипедів.

Не дивлячись на цінову доступність і простоту цієї моделі, така велосігналізація становить впевнену конкуренцію моделям GSM-сигналізацій і іншим більш сучасним приладам.

 

 

 

    •  

       

Каталог