Ліхтарі
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 24744
Цiна: 434.00 грн
New
Код товару: 48593
Цiна: 211.00 грн

Ліхтар для вашої безпеки

Відмінним пристроєм для відлякування непрошених гостей на вашій заміській ділянці є ліхтар. Яскравий світлодіодний ліхтарик не тільки широко застосовується в повсякденному житті, але і здатний захистити вас від бродячих собак. А при правильному застосуванні з його допомогою вдасться навіть відлякати злодіїв.

Які бувають ліхтарики?

Купуючи ліхтар, варто звернути увагу на такі характеристики.

  • Потужність вимірюється в люменах, чим більше — тим яскравіше. Оптимальний показник — не менше 500 Люмен для невеликих, і 800-1000 Лм для середніх і великих моделей.
  • Стробоскоп. Цого наявність перетворює ліхтар в потужний відлякувач.
  • Режими роботи. Можливість регулювати потужність освітлення розширює функціональні можливості пристрою, а також дає можливість економити заряд енергії.
  • Джерело живлення АКБ, звичайне або те, що перезаряджається від мережі. Чим більша потужність — тим краща автономність.

Від чого залежить вибір ліхтаря?

У залежності від особливостей конструкції, ліхтарі відрізняються потужністю, розміром, призначенням, джерелом живлення, а також додатковими характеристиками. У питанні забезпечення безпеки будь-якого об'єкта або конкретної людини найбільш ефективними є класичні ручні ліхтарики, ліхтарики для самооборони, а також УФ-ліхтарі.

  • Ручні ліхтарі дозволяють орієнтуватися на ділянці в темний час доби, зокрема, під час огляду території на предмет несанкціонованого проникнення людини або бродячої собаки.
  • Потужне світло портативного ліхтаря засліплює непрошених гостей, а також здатне відлякати декількох бродячих собак. Останнє актуально не тільки в сільській, а й міській місцевості. Зграї таких собак можуть являти собою чималу загрозу, і тоді ліхтар стане ваимш захистом і буде безпечним.
  • Ультрафіолетовий ліхтар ефективний в боротьбі з крадіями. Він часто використовується як частина пастки для злодіїв, в комплекті зі спеціальною речовиною, яка світиться в УФ-освітленні.
  • Ліхтарик-біта використовується в цілях самооборони. При правильному застосуванні він не вб'є, і навіть не покалічить нападника, що важливо з точки зору чинного законодавства. Зате короткочасно засліпить, і стане вашим аргументом в небезпечній ситуації.

Як купити ліхтар?

У нашому інтернет-магазині на сайті Ohrana.ua ви зможете вибрати відповідну модель ліхтаря з оптимальним для вас набором характеристик і прийнятною ціною. Ліхтарик можна замовити з доставкою по всій Україні. Також його можна придбати в нашому магазині в Києві, розташованому за адресою пр. Лобановського (Червонозоряний), 196.

Каталог