Кронштейни і тримачі камер
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 28195
Цiна: 119.00 грн
Код товару: 26973
Цiна: 360.00 грн
Код товару: 28158
Цiна: 662.00 грн
Код товару: 48532
Цiна: 1 814.00 грн
Код товару: 48530
Цiна: 2 549.00 грн
Код товару: 48529
Цiна: 1 210.00 грн
Код товару: 48387
Цiна: 625.00 грн
Код товару: 48386
Цiна: 345.00 грн
Код товару: 48301
Цiна: 2 664.00 грн

Якісні кронштейни для камер відеоспостереження

Камера відеоспостереження — елемент охоронної системи, який допоможе організувати максимальну безпеку об'єкта. Такі пристрої використовують в офісах, на виробництвах і підприємствах, в громадських місцях і закладах, на вулиці і навіть вдома. Вони служать як елемент системи безпеки, дозволяють стежити за тим, що відбувається на об'єкті, контролювати дисципліну співробітників в офісі. Запис з камери також може стати доказом в разі виникнення спірної ситуації.

Але недостатньо купити хорошу техніку, потрібно ще й правильно її встановити. Для цього вам буде потрібно купити кронштейн для камери відеоспостереження, на який вона буде кріпитися. Він забезпечить надійну фіксацію, простий монтаж і дозволить використовувати весь функцыонал пристроїв.

Види кронштейнів в інтернет-магазині

В залежності від варіанту монтажу кріплення бувають наступних типів:

  1. Є кронштейни для камер з стельовим кріпленням. Часто встановлюються в громадських місцях, вони дозволяють закріпити камеру на одному рівні і забезпечать огляд зверху. Головна перевага таких кріплень — високе розміщення, що дозволяє їх захистити. Камера буде розташована непомітно, а значить ймовірність навмисної її поломки знижується. Стельові камери дуже легко замаскувати.
  2. Настінні варіанти. Використовуються для установки в житлових будинках і квартирах. Вони можуть бути прикріплені на балки, стіни, або розміщуватися у кутах. Це оптимальний варіант для будь-якої камери, але якщо у вас модель поворотного типу, то її слід кріпити на балку. Кронштейни дуже легкі, але водночас міцні і зручні. Оскільки кронштейни призначені для встановлення у будинку, їх дизайн стильний і сучасний та підійде для будь-якого інтер'єру.
  3. Моделі для підвісної стелі. Найменші і легкі кріплення, які є водночас міцними і надійними. Їх перевага — простий монтаж, що робиться врізним способом. Зазвичай такі моделі вибирають для приміщень, в яких вже зроблений ремонт, і дуже важливо зберегти його при монтажі камер. Кронштейни дуже маленькі, легко маскуються від чужих очей.
  4. Пристрої для кріплення на стовпи. Такі кріплення виготовлені з алюмінію і сталі, забезпечують додаткову міцність і надійність кріплення. Такі моделі можуть бути встановлені в приватних будинках і котеджах, але набагато частіше їх вибирають для вокзалів, аеропортів, заводів, виробничих підприємств або для розміщення камер на вулиці.

В каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити кронштейн для камери будь-якого типу. Великий асортимент дозволяє без проблем підібрати відповідний варіант. До того ж асортимент товарів постійно збільшується. Замовити товари можна з доставкою в будь-яке місто України: Харків, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Львів та інші. У Києві діє кур'єрська доставка і самовивіз. У нас також можна придбати сучасні системи безпеки для будинку або підприємства. Звертайтеся, щоб отримати консультацію. Ми пропонуємо кращу ціну на кронштейн для камери відеоспостереження вищої якості, за доступними цінами.

Каталог