Освітлення

LED лампочки
Код товару: 48126
Цiна: 252.00 грн
Код товару: 48125
Цiна: 224.00 грн
Код товару: 48124
Цiна: 196.00 грн
Код товару: 48123
Цiна: 168.00 грн
Код товару: 48052
Цiна: 136.00 грн

Вуличне освітлення — один з найважливіших аспектів при облаштуванні території заміського будинку, підсобки, приміщення складу чи під'їзду. Встановлення спеціальних приладів захистить мешканців чи працівників від небажаних зустрічей із зловмисниками і втрати цінного майна.

Система зовнішнього вуличного освітлення передбачає монтаж таких пристроїв:

  • світлодіодні Led-прожектори;
  • прожектори з датчиком руху;
  • світильники з датчиком руху;
  • датчики руху для включення світла.

Підбираємо ідеальний комплект вуличного освітлення за доступною ціною

Завдяки якісному освітленню злодії будуть обходити територію, а власник будинку з легкістю знайде дверний замок.

Світлодіодні Led-прожектори чудово освітлюють архітектурні конструкції, фасади будинків, вивіски зовнішньої реклами, міські вулиці, автомобільні стоянки, спортивні майданчики. LED вуличне освітлення забезпечує яскраве освітлення, але при цьому споживає мінімум електроенергії. Прилад складається з міцного металевого корпусу, яскравих діодів, відбивача та автоматичного блоку живлення. Він з легкістю замінює механізми з галогенними лампами. В даний час у продажу доступні прилади, що відрізняються по потужності, кількості світлодіодних світильників та наявності вмонтованого датчику руху. Завдяки зносостійкому матеріалу прожектор захищений від впливу факторів навколишнього середовища: опадів, температурних перепадів. Прожектори вуличного освітлення діодні гарантують довговічне використання — близько 50 000 годин. Вони здатні працювати і при низькому значенні напруги (до 250 В).

Галогенна лампа Світлодіодна лампа Світловий потік, Лм
75Вт 10Вт 900
150Вт 20Вт 1800
200Вт 30Вт 2500
500Вт 50Вт 4500

Вуличні прожектори: комфорт, зручність і безпека

Вуличні прожектори з датчиком руху забезпечують автоматичне включення ліхтарів при появі будь-якого руху на території заміського будинку, котеджу чи складського приміщення. Серед основних характеристик приладу основну увагу приділяють наступним:

  • стійкість до впливу вологи;
  • кут огляду, дальність світіння (щоб купити прожектор вуличний, краще зробити попередні виміри території, на якій планується його монтаж);
  • чутливість спрацьовування механізму (апаратура регулюється під зріст людини, що дозволить уникнути раптових включень/виключень в разі переміщення по території тварин);
  • регулювання рівня освітленості (прилад сам контролює час включення/вимикання: функція Lux).

Світильник з датчиком руху — прекрасне доповнення організації чудового відпочинку в темний час доби на веранді чи в альтанці. Часто подібні пристрої монтують на присадибних ділянках та в під'їздах. Сьогодні у продажу доступні пристрої в декількох модифікаціях:

  • інфрачервоні;
  • ультразвукові;
  • мікрохвильові;
  • комбіновані.

В порівнянні зі звичайними освітлюваними засобами, вартість світильників, оснащеними датчиками руху, виправдана істотними перевагами:

  • Економія електроенергії. Не потрібно за будь-якої необхідності вмикати/вимикати лампу, вона сама контролює цей процес. Кожного приємно здивує знижена ціна розумних механізмів від нашого маркету!
  • Забезпечує максимальну зручність застосування. Тепер не потрібно боятися наштовхнутися на щось в темряві, шукаючи вмикач.
  • Пристрій працює безперервно, на його функціонал ніяким чином не впливають погодні умови.

Вуличне освітлення в Україні передбачає комплектацію датчиками для включення світла. У нашому каталозі представлена ​​подібна апаратура від німецьких, французьких і китайських виробників. Пристрої заслужили довіру споживачів завдяки багаторічниму терміну експлуатації та розширеним функціональним можливостям. Перед покупкою варто взяти до уваги наступні параметри апаратури:

  • Область застосування (для вулиці/приміщення).
  • Максимально можливий кут огляду.
  • Тип лампи (світлодіодна, лампа розжарювання, галогенні, енергозберігаюча).
  • Площа дії (до 12 м).
  • Двополюсні/триполюсні (перші підходять тільки для ламп розжарювання, передбачають послідовне під'єднання).

Купівля, встановлення і використання подібного обладнання гарантує зниження витрат на оплату електроенергії, а також позбавлення від необхідності контролювати своєчасне включення/відключення світла.

Купити вуличне освітлення в нашому маркеті — вигідна пропозиція для кожного споживача! Для придбання товару достатньо додати товар у кошик та оформити покупку. Зовсім скоро служба доставки порадує вас вашим придбанням. Вашій увазі будуть представлені високоякісні механізми з гарантійною документацією.

Інфрачервоне підсвічування для камер відеоспостереження використовується в активних системах нічного відеоспостереження. ІЧ-підсвічування для камери також встановлюється на багатьох моделях сучасних автомобілів. Об'єкти, які потрапляють в поле її "видимості", фіксує камера, що передає зображення на екран, встановлений в салоні автомобіля. В автомобілі інфрачервоний прожектор дозволяє істотно поліпшувати видимість на дорозі в темну пору доби.

Крім автомобілів ІЧ-прожектор можна купити для встановлення на складах, парковках чи в торгових центрах. Робота прожектора не вимагає споживання великої кількості електроенергії та дозволяє камерам фіксувати всі події, що відбуваються в зоні їх дії, а також економити на освітленні об'єктів у нічний час.

Крім цього ІЧ-підсвічування камер, що дозволяє не використовувати освітлення її робочої зони за допомогою сторонніх освітлювальних приладів (ліхтарів), робить камеру менш помітною. У темряві зловмисникові буде важко виявити місце розташування камери. Саме завдяки цьому та іншим властивостям, ІЧ-прожектор широко застосовується в системах цілодобового спостереження в офісах, ліфтах та під'їздах житлових будинків.

ІЧ-прожектор для відеоспостереження має наступні характеристики:

  • довжина хвилі випромінювання;
  • максимальна відстань, на яку випромінювання потрапляє на об'єкти, або дальність їх виявлення;
  • споживча напруга живлення і струм;
  • кут випромінювання.

Ці характеристики визначають можливості, які має інфрачервоний прожектор (ціна приладу також залежить від цих показників).

На що звернути увагу, плануючи купити інфрачервоний прожектор?

Вибираючи прилад, варто взяти до уваги перераховані вище параметри, які має ІЧ-підсвічування, а також на такі характеристики, як:

  • Ступінь захисту прожекторів. Важливо, щоб ІЧ-прожектор був захищений від перепадів напруги, перегріву.
  • Місце розташування і умови експлуатації. Наприклад, ІЧ-підсвічування для відеокамер з малою дальністю випромінювання призначене для домашньої мережі відеоспостереження. Для вуличного відеоспостереження такі прожектори не підійдуть.
  • Наявність додаткових функцій (фотодатчик, електронне охолодження, автоматизована система підсвічування).
  • Строк служби. В середньому термін служби цього приладу складає не менше п'яти років. Максимально він може прослужити до тридцяти років.

Керуючись цими параметрами можна підібрати ІЧ-прожектор, ціна якого залежить від моделі приладу та її функціональності.

Купити інфрачервоний прожектор в Україні

В інтернет-магазині ohrana.ua, що здійснює продаж обладнання для систем відеоспостереження, ви можете придбати різні моделі інфрачервоних прожекторів. У нашому асортименті представлене ​​не тільки ІЧ-підсвічування, купити яке ви можете, оформивши доставку в межах столиці або в інші міста України. У нас ви можете придбати різні роз'єми, кабелі, камери відеоспостереження, реєстратори і багато іншого.

Наші менеджери допоможуть вам підібрати обладнання, дадуть відповідь на питання про те, як вибрати обладнання, яка буде його вартість та який термін доставки.

Каталог