Обладнання для бомбосховищ
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 47717
Цiна: 3 500.00 грн
Код товару: 26301
Цiна: 17.76 грн
Код товару: 47798
Цiна: 3 481.00 грн
Підібрати альтернативу

СКУД для бомбосховищ — це автономне обладнання, за допомогою якого автоматично контролюється доступ сторонніх до захищеного приміщення. Така система дозволяє тримати укриття закритим, а на період повітряної тривоги відкриває його. Вона буде корисною власникам житлових комплексів, гуртожитків, виробничих підприємств та інших локацій, оснащених бомбосховищами, які потребують охоронного персоналу для контролю доступу сторонніх.

Область застосування та особливості

Купити обладнання для бомбосховищ рекомендується для захисту укриттів та економії коштів на наймані обслуговуючого персоналу (охоронець, керуючий, прибиральники тощо). На випадок тривалого перебування людей у ​​приміщенні у деяких із них може бути встановлена ​​система життєзабезпечення з місцями зберігання запасів продовольства, води та ліків. Щоб їх не розікрали, потрібен надійний захист від зловмисників. Але водночас бомбосховище має бути завжди доступним для людей під час повітряної тривоги.

Залежно від комплектації, система в автоматичному режимі відкриває бункер, коли в місцевості звучить тривога. Більшість таких систем управляються з мобільного додатку. Коли в території звучить повітряна тривога, програма для смартфона відправляє на центральну консоль сигнал про розблокування замка. Після закінчення тривоги на консоль направляється команда на замикання замка. Також є варіанти, які синхронізуються з державним ресурсом масового сповіщення.

У нашому магазині можна вибрати комплекти, що працюють від побутової електромережі, повністю автономні (на акумуляторах, підключених до альтернативних джерел енергії, наприклад, вітрогенераторів або сонячних панелей) і гібридні модифікації.

Характеристики

У нашому каталозі можна знайти готові комплекти різного виконання та комплектуючі до них. До цієї категорії входять різні типи пристроїв:

  • Замки.
  • Релейні модулі (можуть працювати від Wi-Fi, дротової мережі або мобільного інтернету).
  • Центральні контролери.
  • Кнопки.
  • Клавіатури.
  • Зчитувачі.
  • NFS-мітки.
  • Брелоки.

Обладнання для бомбосховищ дозволяє забезпечувати повний доступ до укриття на випадок тривоги і водночас запобігати псуванню майна через дії вандалів. У такому разі можна забезпечити комфортне перебування в бункері на час тривоги: встановити зручні меблі, створити невеликий склад із продовольством і т.д.

Для тих ситуацій, коли потрібно потрапити в приміщення не в період тривоги, можна купити додаткові елементи керування, такі як кодові клавіатури, зчитувачі карт, біометричні контролери і т.д. Подібні пристрої будуть потрібні, якщо потрібно поповнити запаси продовольства, виконати прибирання приміщення, перевірити комплектацію бункера і т.д.

Маючи таке обладнання, можна бути впевненим у тому, що доступ до притулку буде лише у авторизованих осіб, а у разі оголошення повітряної тривоги воно буде відкрито всім. У каталозі можна знайти продукцію різних брендів.

Продаж та доставка

Продаж в інтернет-магазині доступний для всіх міст України, де працюють відділення Нової Пошти. Ми доставляємо куплене обладнання через цього перевізника. Також ми маємо точку видачі товару. Вона знаходиться у Києві.

Каталог