Щити і бокси

Гермобокси
Код товару: 48470
Цiна: 1 064.00 грн
Код товару: 29663
Цiна: 2 287.00 грн
Код товару: 29662
Цiна: 2 162.00 грн
Код товару: 26536
Цiна: 2 058.00 грн
Код товару: 26535
Цiна: 904.00 грн

Антівандальна шафа незалежно від призначення (для мережевого обладнання інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв'язку), повинна відрізнятися високою точністю виконання, не мати зайвих зазорів та щілин, через які його можна зламати. Саме тому антивандальний ящик повинен мати суцільнозварну будова. Антивандальний ящик для світчей має тільки отвори для кріплення і технологічні отвори для кабелів.

Шафа антивандальна обладнується замком, прихованим в корпусі, ключі від якого зберігаються тільки у тих співробітників, які мають доступу до обладнання в ньому і несуть відповідальність за його збереження.

Які бувають антивандальні ящики?

  • Шафа-пенал. Цей антивандальний ящик найчастіше обладнується розсувними дверима, які за принципом роботи нагадують шафу-купе, тобто рухаються по напрямних.
  • Шафа антивандальна настінна, в якій дверцята кріпляться традиційним способом.

Ці вироби відрізняються також за габаритними розмірами (зокрема по висоті). Висота виробів вимірюється в юнітах — одиниці виміру, прийнятій для вимірювання висоти мережевого обладнання. 1 юніт = 4,45 см.

Шафа телекомунікаційна антивандальна має стандартну ширину 19 дюймів, розраховану на велику частину мережевого обладнання, що в неї вмонтовується. Глибина цих виробів може бути різною, що дозволяє підбирати їх для різного виду обладнання.

Кожен антивандальний ящик для світчей обладнується перфорованими нижніми і верхніми панелями, призначення яких полягає в забезпеченні пасивної вентиляції, тобто природного охолодження обладнання.

Деякі моделі обладнуються сувальдним замком, деякі — гвинтовим. Зручність і безпека замку підбирається під різні завдання індивідуально.

Купити антивандальний ящик в Україні

В інтернет-магазині ohrana.ua, що здійснює продаж сучасного обладнання для монтажу систем відеоспостереження, а також систем безпеки, ви можете придбати різні моделі антивандальних ящиків, підібравши їх за типом обладнання. У нашому асортименті представлений широкий вибір антивандального обладнання, яке ви можете придбати, оформивши доставку в межах столиці або в інші міста України.

У нас ви можете замовити різні кабелі, камери відеоспостереження, реєстратори, роз'єми, прожектори інфрачервоного випромінювання, а також багато іншого.

Наші менеджери допоможуть вам підібрати обладнання, дадуть відповідь на питання про те, як вибрати обладнання, яка буде його вартість, чим його характеристики відрізняються від інших, а також який термін доставки.

Якісна антивандальна шафа — надійний захист вашого обладнання від зловмисників!

-->
Каталог