Аварійне освітлення
Фильтры
Сортувати за:
New
Код товару: 48593
Цiна: 211.00 грн

В умовах регулярного відключення електрики або збоїв подачі основного освітлення важливо мати аварійне освітлення в місцях масового скупчення людей для безпечної евакуації та на виробничих підприємствах для плавної та безпечної зупинки лінії робочих процесів. Таке освітлення можна також організувати вдома для однієї або декількох кімнат.

Для організації аварійного освітлення важливо виконати кілька важливих умов: встановити автономне джерело електроживлення — акумулятор, а для громадських об’єктів також важливо використовувати покажчики з виходом. Аварійне освітлення може включатися як вручну, і від спрацьовування сигналізації. З метою мінімізувати витрати за обмеженого бюджету доцільно розглянути застосування переносних світлодіодних ліхтарів зі змінними джерелами живлення. Розрахунок ефективності показав, що це недороге рішення, але справді ефективне, яке з легкістю виконує свою головну функцію: освітлення території у разі відключення електрики та виникнення непередбачених ситуацій.

Також частою ситуацією є відключення вуличного освітлення у вечірній та нічний час. У зв'язку з цим важливо подбати про додаткові незалежні джерела освітлення. Найзручнішим і найдоступнішим освітлювальним приладом можна назвати ліхтарик.

LED ліхтарик: основні категорії

Світлодіодні ліхтарі мають масу переваг, головними з яких можна назвати мобільність, компактність та високу ефективність. Як і будь-які інші пристрої на світлодіодах, такі світильники світять яскравіше, ніж лампові, вони потужніші та довше працюють без підзарядки.

У широкому асортименті нашої продукції представлено багато цікавих позицій високої якості. 

За способом живлення ліхтарики можна поділити на:

  • Акумуляторні на змінних та незмінних батареях. Ціна на такі світильники дещо вища, ніж у ліхтариків на батарейках, проте вони потужніші. Li-ion батареї не схильні до швидкого саморозряду, їх можна заряджати у будь-який зручний час за наявності електрики.
  • На батарейках – зручні тим, що пальчикові батареї розміру ААА або АА недорогі, доступні, легко замінити і нескладно купити.
  • Комбіновані – в екстреній ситуації та розряді акумулятора завжди можна скористатися пальчиковими батареями.

У нашому інтернет-магазині ви можете легко придбати моделі, які заряджаються від мережі, наприклад по USB. Також є варіанти із вбудованими сонячними панелями, які можуть заряджатися як від електрики, так і за допомогою сонячної енергії.

За призначенням та сферою застосування ліхтарики розподіляються на наступні категорії:

  • Налобні – кріпляться на голову за допомогою еластичних, зносостійких ремінців. Головною перевагою є можливість освітлити простір навколо людини, залишаючи при цьому вільні руки. Різні моделі відрізняються потужністю і дальністю свічення, деякі мають кілька режимів роботи, в більшості випадків мають високий ступінь захисту – їм не страшні підвищена вологість та падіння з невеликої висоти.
  • Ручні – у каталозі представлені як портативні світлодіодні ліхтарі. Деякі товари в цій категорії мають кілька режимів світіння, мерехтливий стробоскопічний режим, а також вбудований електрошокер, призначений для самооборони. У нас ви зможете купити ліхтарик у вигляді брелока, з кишеньковими затискачами та іншими корисними пристроями, завдяки яким використання цього аксесуара не принесе жодного дискомфорту.
  • Підвісні, на магнітах – зручні тим, що їх можна прикріпити до необхідної поверхні за допомогою спеціального кріплення або магніту.

Ви завжди зможете звернутися за консультацією до менеджера нашого інтернет-магазину. Наш співробітник завжди допоможе вибрати потужний ліхтарик, що підходить саме вам за всіма параметрами та сферою діяльності.

Прожектори

Кемпінгові ліхтарі-прожектори – це незамінні стаціонарні пристрої, здатні освітити яскравим світлом значну територію. Ціна на ліхтарик у вигляді прожектора дещо вища, ніж на ручний або налобний, проте варто пам'ятати, що такі моделі здатні працювати від 5 до 25 годин, деякі види мають два джерела світла, наприклад, галогенна лампа для яскравого променя та люмінесцентна для м'якого, розсіяного висвітлення невеликих приміщень. За рахунок потужних акумуляторних батарей можуть використовуватися як повербанк для підзарядки мобільних пристроїв та інших девайсів. Такі функціональні пристрої просто не можуть коштувати дуже дешево.

Комплекти освітлення

Також у нашому магазині доступні до продажу комплекти освітлення, що складаються з багатьох корисних елементів. Це повербанк, кілька світлодіодних ламп, прожектор, радіо FM та зарядний пристрій на потужній сонячній батареї. Купити універсальний комплект та повністю забути про проблеми зі світлом – чи це не мрія?

Звертайтесь до нас із будь-якими запитами, будемо раді допомогти!

Каталог