Комплекти відеоспостереження
Фильтры
Сортувати за:

Готові комплекти відеоспостереження для будинку — це набір обладнання, призначений для самостійної установки з метою забезпечення безпеки об'єкту. Такі набори включають в себе одну або дві відеокамери, пристрої зберігання, зчитування і переробки записуємої камерою інформації, а також допоміжне обладнання, необхідне для встановлення і використання комплекту. Купити вуличні камери відеоспостереження або офісні в комплекті Ви можете, зайшовши в розділ і ознайомившись з представленими позиціями.

Камери відеоспостереження (комплект) використовуються для:

  • Фіксації і контролю порушень в розважальних і торговельних центрах, транспорті, місцях великого скупчення людей.
  • Забезпечення безпеки в офісних, торгових і складських приміщеннях.
  • Гарантії збереження майна в приватних володіннях, квартирах, на дачах.

Системи відеоспостереження (готові комплекти) можуть встановлюватися разом з охоронною сигналізацією, що гарантує максимальну безпеку охороняємого об'єкту.

Комплекти відеоспостереження для самостійного встановлення діляться на кілька видів:

  • для вулиці;
  • для будинку;
  • для офісу;
  • спеціалізовані;
  • комбіновані.

Домашні та офісні розраховані на встановлення в сухих, теплих приміщеннях з хорошою вентиляцією і оптимальним рівнем вологості. Купити комплекти відеоспостереження, а також комплекти для вулиці найчастіше прагнуть власники магазинів, офісів, приватних будинків і дач.

Комбіновані і спеціалізовані варіанти також користуються попитом. Вони використовуються для встановлення на вулиці, в розважальних закладах, в приміщеннях з важкими умовами середовища (в цехах, шахтах).

Характеристики готових комплектів камер для відеоспостереження

  • Роздільна здатність камери.
  • Кути огляду камери (фіксовані, нефіксовані).
  • Наявність інфрачервоного підсвічування.
  • Ємність жорсткого диска, а також його наявність або відсутність.
  • Спосіб зв'язку з сервером, якщо такий є (дротовий, бездротовий (3G, Wi-Fi)).
  • Тип живлення: акумулятор, дротовий.

Комплекти можуть бути оснащені кількома типами камер. Камери відеоспостереження вуличні призначені для зовнішнього розміщення. Вони можуть бути під'єднані як аналоговими кабелями, так і з передачею відео по Wi-Fi, або Ethernet. Вуличні камери відеоспостереження також мають широкий діапазон робочих температур, високий клас ступеня захисту від вологи/пилу і оснащені більш антивандальним корпусом. Камери відеоспостереження вуличні купити можна в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні. Камери вуличного відеоспостереження можуть бути використані в охоронних системах, як додатковий психологічний і юридичний фактор. Вуличні камери відеоспостереження купити можна як комплектом, так і окремо.

Купити готові комплекти відеоспостереження в Україні

Звернувшись в нашу компанію, що спеціалізується на продажу та встановленні охоронних систем, ви зможете купити комплект відеоспостереження в Києві та Запоріжжі, або зробити замовлення на нашому сайті з доставкою по всій Україні.

Ціна на готові комплекти відеоспостереження є цілком конкурентоспроможною. Придбання цих виробів допоможе уникнути шкоди в разі зазіхань на ваше майно або зафіксує порушення і злочини, що були здійснені стосовно вас або вашого майна.

Вартість комплектів, представлених в нашому асортименті, залежить від характеристик і функціональності виробів. Вибір вуличної камери відеоспостереження, так само як і внутрішньої, може стати швидким процесом, що не займає великих затрат часу, оскільки на сайті встановлені фільтри для зручності пошуку.

Каталог