Автономні GSM сигналізації
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 29394
Цiна: 3 868.00 грн
Код товару: 27561
Цiна: 2 088.00 грн
Код товару: 28598
Цiна: 1 450.00 грн
Акция
Код товару: 24796
Цiна: 1 378.00 грн
Код товару: 27580
Цiна: 1 386.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 26498
Цiна: 1 690.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24738
Цiна: 240.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24569
Цiна: 128.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24513
Цiна: 280.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24567
Цiна: 216.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 24699
Цiна: 1 000.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 29331
Цiна: 3 248.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27802
Цiна: 1 520.00 грн
Підібрати альтернативу

Для того щоб забезпечити безпеку нерухомості активно використовуються спеціалізовані охоронні механізми, які оснащені елементами для сповіщення власника приміщення про несанкціоноване проникнення. Програми сповіщення про позаштатну і надзвичайну ситуації поділяються на:

  • Централізовані. Всі дані з датчиків передаються на спеціальний контролер, який обробляє їх і приймає рішення про подачу відповідного сигналу тривоги.
  • Автономні охоронні системи. Ці системи не мають зв'язку з центральним пультом і всі рішення про тривогу приймають самостійно.

Автономна охоронна сигналізація і її функції

Охоронні системи такого типу встановлюються на об'єктах, де немає можливості установки громіздкої і масштабної сигналізації. У такій охоронній системі застосовується технологія миттєвого прийняття рішення, яка значно скорочує час, необхідний на відгук програми на синал датчика. Найбільше застосування такі системи знайшли на об'єктах з невеликою охороняємою площею і нескладним рівнем захисту, наприклад, в квартирах чи на дачах. До цієї категорії належить і автономна сигналізація для гаража.

Автономна сигналізація для квартири має такі переваги: ​​

  1. Швидке реагування програми на сигнал з датчика.
  2. Простота в управлінні системою.
  3. Невелика ціна.

Автономна сигналізація для дачі і для квартири використовується для детекції порушника. Цю функцію забезпечують встановлені в приміщенні датчики стеження, які фіксують будь-які пересування об'єкта на охороняємій території і в автоматичному режимі сигналізують центральний сигнальний контролер.

Бездротові автономні сигналізації

GSM сигналізації не тільки подають сигнал тривоги за допомогою сирени, а й відправляють інформаційні повідомлення на телефон власника об'єкта або співробітників охоронного агентства. Обов'язковою умовою для функціонування GSM сигналізації є наявність постійного зв'язку з мобільним оператором.

Автономна сигналізація GSM в разі зникнення або значного погіршення рівня зв'язку, передає власнику інформаційне повідомлення про те, що зв'язок може перерватися. У разі повної втрати зв'язку з мобільним оператором сигналізація переходить в автономний режим і починає всі рішення приймати самостійно.

Автономна GSM сигналізація для дачі і квартири складається з таких елементів:

  • Датчики.
  • Антени.
  • Контрольна панель.
  • Модуль зв'язку.

Контрольна панель грає роль "мозку", який отримує всю інформацію від датчиків і аналізує її. Потім оброблені дані відправляються до виконавчого пристрою, що приймає рішення про екстрене увімкненням сирени і про відправку тривожних повідомлень на номери телефонів власників приміщення.

Автономна GSM сигналізація для гаража має незалежне джерело живлення (батарею), що дозволяє їй працювати в умовах повної відсутності електроживлення від мережі. Це проста автономна сигналізація з датчиком руху, без мікрофонів та інших пристроїв.

Купити автономну сигналізацію

В магазині Ohrana.ua представлена ​​автономна сигналізація в Києві за вигідною ціною. У каталозі товарів є автономна сигналізація з датчиком руху та інші модифікації цих охоронних систем. Наші фахівці допоможуть з підбором найоптимальнішого для вас варіанту, і при необхідності встановлять сигналізацію на об'єкті. У них ви можете отримати відповіді на запитання про те, як замовити товар, яка буде його фінальна вартість, а також інформацію про гарантії виробника.

Каталог