Сигналізації

Сигналізації - прості рішення (шумові)
Код товару: 24729
Цiна: 2 612.55 грн
Код товару: 24764
Цiна: 483.00 грн
Код товару: 30176
Цiна: 88.00 грн
Код товару: 26190
Цiна: 275.00 грн
Код товару: 27313
Цiна: 1 075.00 грн

Як поставити сигналізацію?

Зверніться до нас за консультацією. Для цього зателефонуйте менеджерам і розкажіть, що ви хочете охороняти, будинок, офіс, двір, склад тощо. Вам підберуть необхідне обладнання і уточнять всі деталі.

Як налаштувати сигналізацію?

Для налаштування сигналізації обов'язково прочитайте інструкцію до вашого охоронного блоку або залиште заявку, і наші фахівці швидко і якісно зроблять всі налаштування.

Що таке сигналізація?

Сигналізація — це засіб захисту вашого майна від непрошених гостей.

Скільки коштує сигналізація?

Вартість сигналізації залежить від ваших потреб, а саме від того, що Ви купуєте — тільки один датчик або комплект сигналізації. Всі ціни можете дізнатися на сайті ohrana.ua.

Куди встановлюється сигналізація?

Розташування охоронного приладу розглядається індивідуально. Датчики розміщуються в тих місцях, де можливе проникнення на об'єкт.

Сигналізація для дому, яку поставляють у вигляді готових комплектів, містить в собі все необхідне для створення повноцінної охоронної системи, покликаної забезпечувати безпеку приватного будинку, квартири, гаража, магазину, складського приміщення або будь-якого іншого об'єкта. Її часто називають GSM сигналізація для будинку, або пейджер, контролер, дозвонщик, але насправді мова йде про один і той самий прилад, завдання якого полягає у збереженні майна.

Як вибрати охоронну сигналізацію?

Рішення купити сигналізацію для будинку — вибір на користь сучасної системи безпеки, контролювати роботу якої ви зможете віддалено. Підбираючи охоронну сигналізацію, важливо врахувати, що більшість комплектів цього устаткування не розраховане на роботу при низьких температурах. Такі прилади, замерзаючи, втрачають заряд і не здатні виконувати функції, для яких вони призначені.

Магазин ohrana.ua представляє великий асортимент сигналізацій стандарту GSM. Скориставшись каталогом магазину і консультацією фахівців, ви можете підібрати потрібну вам сигналізацію, що відповідає умовам експлуатації і типу охороняємого об'єкту.

Перевагою охоронної сигналізації GSM для будинку є те, що її встановлення позбавляє власників охороняємого об'єкту необхідності регулярно оплачувати послуги охорони об'єкта. Практично всі види охоронної сигналізації для будинку обладнані датчиками руху, звуковою сигналізацією, датчиками відкриття дверей і вікон, цілісності вікон, а також пультами дистанційного управління.

Кількість і види датчиків можуть підбиратися відповідно до типу охороняємого об'єкта.

Як працює охоронна сигналізація?

Охоронна сигналізація для будинку, гаража, автомобіля або офіса та іншого виду майна в разі реагування будь-якого з встановлених в системі датчиків, активує дію сирени і одночасно сигналізує про це користувачів. На записані в систему мобільні номери телефонів, відсилається звіт у вигляді короткого текстового повідомлення або телефонного дзвінка із записом голосового звіту. Моделі сигналізації, обладнані камерою спостереження, відправляють власникам будинку, магазина або гаража ще і мультимедійне повідомлення з фотозвітом.

Як користуватись охоронною сигналізацією?

Будь-який комплект сигналізації обов'язково супроводжується докладною інструкцією, користуючись якою систему домашньої сигналізації можна встановити і налаштувати самостійно. Якщо ж у вас виникають будь-які питання стосовно встановлення і налаштування обладнання, ви можете задати їх нашим фахівцям.

Чи все ж таки потрібно купити сигналізацію для будинку?

У наш час нерідко бувають випадки зазіхань на нерухоме та рухоме майно. Мало мати масивний паркан, кілька собак у дворі або систему відеоспостереження для того, щоб бути впевненим, що під час вашої відсутності ніхто не зважитися зазіхнути на ваше майно. Сучасні сигналізації зручні, надійні, прості в управлінні, не вимагають складного і дорогого обслуговування. Кожна охоронна сигналізація для будинку може бути обладнана тією кількістю і видами датчиків, які ви вважаєте за потрібне встановити в своєму будинку, офісі, квартирі, гаражі.

Отримувати повідомлення про ситуацію на вашій дачі або будинку ви можете, перебуваючи на будь-якій відстані від охороняємого об'єкту.

Рішення купити сигналізацію для будинку сьогодні дозволяє не тільки забезпечувати збереження свого майна, а й контролювати і регулювати робочі процеси, наприклад, температурний режим в теплиці або роботу рефрижераторів на виробництві. Завдяки цим функціям, які має сучасна охоронна сигналізація, ви можете спокійно відлучатися з дому, з виробництва, інкубатор або тепличного господарства.

Які види GSM-сигналізацій найбільш популярні?

  • Охоронна домашня сигналізація в квартиру, обладнана системами контролю, управління пристроями і приладами, системою сповіщення.
  • Охоронна GSM сигналізація для будинку, призначена для захисту від затоплення. Пристрої для охорони об'єктів (фірм, підприємств, складів).
  • Бездротові охоронні сигналізації для автотранспорту.
  • GSM-контролери для транспорту (охоронна сигналізація, що запобігає викрадення транспорту).
  • Сигналізація для дачі. Такі прилади можуть бути обладнані температурними датчиками і використовуватися не тільки для будинку, але і для теплиць. Завдання таких приладів — віддалений контроль температури в парниках і теплицях.
  • Система GSM контролю і управління за температурою в холодильних установках. Такі прилади дозволяють регулювати час роботи обладнання і температуру, яку їм необхідно підтримувати.

Як можна замовити охоронну сигналізацію?

Магазин ohrana.ua спеціалізується на продажу охоронного обладнання та систем безпеки. В асортименті магазину представлено сертифіковане обладнання. Наше обладнання легко встановлюється. Вирішивши купити нашу сигналізацію для будинку, ви легко зможете встановити її самостійно, користуючись інструкцією по експлуатації. Обладнання, представлене у нашому магазині, сумісне з різними видами приладів і датчиків, завдяки чому ви в будь-який час зможете розширити функціональні можливості системи.

Купити сучасну сигналізацію для будинку ви можете в будь-якому місті України, оформивши доставку при замовленні обладнання. Наші фахівці допоможуть вам підібрати обладнання в оптимальній для вас комплектації, виключивши переплату за придбання зайвих приладів і датчиків, якими ви не плануєте користуватися.

Широкий асортимент обладнання дозволяє підібрати комплект сигналізації широкому колу користувачів. Збереження вашого майна набагато дорожче, аніж придбання комплекту обладнання для охорони.

Каталог