Камери з SIM-картою (GSM, 3G, 4G, CDMA)
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 46896
Цiна: 11 000.00 грн
Код товару: 45578
Цiна: 6 750.36 грн
Код товару: 30173
Цiна: 5 461.00 грн
Код товару: 27948
Цiна: 13 600.00 грн
Код товару: 48377
Цiна: 2 782.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45577
Цiна: 9 850.36 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45278
Цiна: 3 921.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 45148
Цiна: 2 666.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 30174
Цiна: 5 311.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 30119
Цiна: 9 360.00 грн
Підібрати альтернативу

Інноваційні камери із SIM-картою у магазині Ohrana.ua

3G/4G камери – це інновацій на техніка, яка вивела системи відеоспостереження на новий рівень. Ці функціональні бездротові пристрої здатні надсилати дані за допомогою мобільної мережі. За функціоналом вони практично нічим не відрізняються від WiFi/IP/POE відеокамер, проте мобільні камери зручніші в умовах відсутності стабільного інтернету.

У цьому розділі нашого магазину ви можете купити камери з SIM-картою, які можна встановити як вдома, так і на вулиці, вони чудово підходять для встановлення за містом, де немає можливості провести інтернет. Ми пропонуємо якісну продукцію від відомих виробників, зручні способи оплати та доставки товару.

Чому варто придбати камери із SIM-карткою?

Такі пристрої мають безліч переваг. Серед них:

  1. Стабільна робота у зоні покриття сигналу. Це дозволяє не залежати від дротового інтернету.
  2. Не потрібний інтернет. Вам не потрібно проводити в заміський будинок інтернет, щоб поставити відеоспостереження. Це чудові камери для дачі.
  3. Можливість настроювання пристрою через смартфон. Це камери з віддаленим доступом, тому ви можете не тільки налаштовувати їх параметри, перебуваючи в іншій точці країни, але й отримати відеоспостереження через смартфон у реальному часі. Дистанційне керування камерою можливе під час встановлення мобільного додатка.
  4. Просте налаштування. Потрібно лише купити SIM-карту надійного оператора зв'язку, і поставити її у відповідний слот. Додатково купувати відеореєстратор чи підсилювач сигналу не доведеться.
  5. Бездротові технології. Камери для віддалених місць мають місткий акумулятор або навіть сонячні батареї. Завдяки цьому камера автономна будь-якої пори року.
  6. Безпека. Через стільниковий зв'язок сигнал практично неможливо перехопити.

Камери з GSM-модулем та push-повідомленнями забезпечують миттєву передачу сигналу. Тому ви зможете завжди бути в курсі того, що відбувається в будинку або на об'єкті. Камери з миттєвими оповіщеннями дозволяють суттєво підвищити безпеку на території, оскільки ви одразу дізнаєтесь про будь-яку подію.

Які камери бувають?

Їх можна розділити на 4 основні види:

  1. Внутрішня камера з мікрофоном. Підходять для встановлення у приміщенні, не мають захисту від вологи. Камери із двостороннім зв'язком зручно ставити в офісі або на виробництві.
  2. Зовнішні, із захистом від вологи та перепадів температур. Встановлюються на вулиці.
  3. Циліндричні це камери для моніторингу певної ділянки. Вони залишаються у статичному положенні.
  4. Поворотні камери із батарейним живленням. Вони здатні повертатися по осі та змінювати кут нахилу.

Щоб підвищити рівень безпеки, ви також можете встановити камери з датчиками руху. Ці пристрої можуть вмикатися тільки після спрацювання датчика і не працювати постійно. Це зручно, тому що дозволить економити місце на внутрішньому носії. Якщо ви волієте, щоб відеоспостереження було постійним, рекомендуємо поставити камери з хмарним зберіганням.

Замовляйте камери з SIM-картою вже зараз, і за 2-3 дні техніка буде у вас! Магазин гарантує швидку доставку та якісні товари для вашої безпеки.

Каталог