Сигналізація Smart System
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 24801
Цiна: 549.00 грн
Код товару: 24972
Цiна: 678.00 грн
Код товару: 27735
Цiна: 101.00 грн
Код товару: 25803
Цiна: 342.00 грн
Код товару: 25117
Цiна: 203.00 грн
Код товару: 24912
Цiна: 80.00 грн
Код товару: 24425
Цiна: 132.00 грн
Код товару: 26075
Цiна: 144.00 грн
Код товару: 24424
Цiна: 106.00 грн
Код товару: 24729
Цiна: 2 612.55 грн
Код товару: 29004
Цiна: 5 256.00 грн
Код товару: 26538
Цiна: 18 370.40 грн
Код товару: 26424
Цiна: 2 939.88 грн

Сигналізація Smart system

Охоронна сигналізація smart system - це унікальна розробка українського виробника, яка славиться своєю надійністю і відмінною якістю збірки. Дана конструкція створена з метою віддаленого контролю, управління і сповіщення про стан об'єкту за допомогою мобільного. Використовуючи мережу стільникового зв'язку, безпеку особистого майна вийшла на новий рівень, так як тепер все передачі тривоги приходять до його власникові на телефон. Такий бездротовий метод отримання інформації надходить у вигляді смс або дзвінка. Примітно і те, що в порівнянні з пультової охороною, він коштує набагато дешевше і не потребує абонентської плати щомісяця.

Smart system сигналізація: переваги і недоліки

Представлений механізм супроводжується блоком з кріпильними кронштейнами. Тут немає складних електричних схем і немає необхідності в дорогої прокладці шнурів, а тому процес монтажу досить простий. Щоб налаштувати його своїми руками, не потрібно мати які-небудь спеціальними знаннями, навичками і інструментом.

Більш того, GSM сигналізація Smart System має величезний технічний потенціал. Серед основних її плюсів виділяють:

  • стильне оформлення
  • ергономічний корпус
  • наявність дротових і бездротових моделей
  • безліч опцій
  • оповіщення одночасно декількох користувачів.

Ще однією позитивною особливістю використання смарт систем сигналізація є економія коштів. Купуючи таке обладнання, власники можуть не встановлювати окремі пожежні сповіщувачі, так як укомплектувавши його додатковими приладами, вони розширять його захисні можливості.

До допоміжних елементів пристроїв відносять:

  • датчик задимлення,
  • температури,
  • газу,
  • затоплення,
  • варти периметра і відкритих зон.

Вирішивши обзавестися розумним апаратом, також важливо знати про його мінуси, серед яких: функціонування тільки на яку обслуговує SIM-карті - не однаково стабільний сигнал по всій території країни - необхідність в самостійному виклику поліції. Познайомившись з усіма характеристиками комплектів, кожен прийме осмислене рішення, яке дозволить забезпечити йому безпеку свого маєтку.

Велика розмаїтість моделей на будь-який розмір гаманця

Купити сигналізацію smart system можна на нашому торговому майданчику, ознайомившись з усім асортиментом і його описом. У нашому інтернет-магазині працюють кваліфіковані менеджери, готові надати підтримку при виборі відповідного вироби. Скориставшись допомогою фахівців, ви отримаєте вичерпні відповіді на свої питання, а також знайдете якісний продукт, здатний задовольнити ваші запити.

Наші магазини знаходяться в Запоріжжі і Києві, тому жителі цих міст легко доберуться до нас, щоб оцінити товар на власні очі. Якщо ж ви точно впевнені в правильності свого наміру, не хочете витрачати час на поїздку або проживаєте в інших областях України, то можна оформити доставку. Вона буде проведена в найближчі терміни через надійних перевізників.

Каталог