Багатоквартирні домофони
Фильтры
Сортувати за:

Домофони для багатоквартирних будинків в Україні

Домофонна система забезпечує контроль доступу в житлове або громадське приміщення. Вона формує аудіоканал зв'язку між власником і гостем. Іноді аудіоканал доповнюється відеозв'язком (якщо на панелі домофона є камера, а на внутрішній його частині — екран). Існують моделі з одним каналом зв'язку, а є з декількома (у них одна зовнішня виклична панель і кілька внутрішніх пристроїв). Такі системи використовують для багатоквартирних будинків. Панель розташовують на під'їздах, а в кожній квартирі знаходиться сенсор. Інтернет-магазин Охорона.юа пропонує купити домофон для багатоквартирного будинку за доступними цінами.

Особливості пристроїв

Багатоквартирний домофон — це основа безпеки мешканців. Така проста система дозволяє обмежити вільний доступ сторонніх до під'їзду. Прохід буде дозволений тільки мешканцям з ключами і тим, кому мешканці дозволять увійти.

Система складається з таких блоків:

  1. Противандальна, міцна і герметична панель, встановлена ​​на під'їзді. Забезпечує аудіозв'язок з відвідувачем. На панелі є кнопки (або сенсори), мікрофон, динамік і зчитувач для магнітного ключа.
  2. Електронний замок, яким керують мешканці.
  3. Комутатор. Є тільки в багатоканальному домофоні. Він забезпечує зв'язок з власником (в залежності від набраного номера квартири).
  4. Переговорний пристрій в кожній квартирі. Використовується для встановлення з'єднання і відкриття дверей.

Встановлення комплекту багатоканального домофона — це недороге і надійне рішення для підвищення рівня безпеки. На нашому сайті ви можете купити багатоквартирний домофон із відеозв'язком. Домофон обладнаний камерою з широким кутом огляду на панелі, сигнал відображається на моніторі.

Для підключення в багатоквартирному будинку не обов'язково обирати відеодомофон з IP-технологією (такі пристрої коштують дорого). Часто достатньо поставити стандартний багатоквартирний аудіодомофон, ціна якого нижче в 2 рази. При виборі домофона треба враховувати, що виклична панель встановлюється на вулиці, і постійно буде взаємодіяти з людьми і атмосферними опадами. Тому вона повинна бути герметичною, міцною, захищеною від вологи, високих і низьких температур і механічних пошкоджень.

Магазин Охорона.юа гарантує справність товарів, доступну ціну і своєчасну доставку по Україні.

Каталог
Бренд
Зовнішній інтерфейс
Тип замка
Наличие памяти
Пiдтримка карти пам'ятi
Запись по движению
Количество абонентов