Датчик вібрації
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 28595
Цiна: 1 248.00 грн
Код товару: 24829
Цiна: 500.00 грн
Код товару: 25376
Цiна: 864.00 грн
Код товару: 24621
Цiна: 280.00 грн
Код товару: 24545
Цiна: 1 502.00 грн
Код товару: 24544
Цiна: 324.00 грн
Код товару: 25610
Цiна: 1 333.00 грн
Підібрати альтернативу

Одним з видів охоронного обладнання, який повідомляє власників житла або комерційної нерухомості про те, що на їх територію намагалися вторгнутися зловмисники, є датчики вібрації.

Датчик вібрації реєструє будь-які пошкодження (в тому числі найменші спроби ушкоджень) будівельних конструкцій, наприклад, стін або броньованих дверей, а також металевих сейфів. Крім цього датчик реагує на вирізання або вибивання скла, знесення або пошкодження перегородок та інших конструкцій, а також спроби зруйнувати або перелізти через охороняємий паркан.

Найбільшого поширення набули датчики вібрації, що мають механічний контакт. Купити датчик вібрації такого типу можна у двох варіантах виконання:

  1. Вібраційні датчики з найтоншою металевою пластинкою, яка має пружні властивостями, до якої прикріплений пружний грузик. Нажимний гвинтик, впливаючи на вантаж, виробляє регулювання контакту. Сильний вплив нажимного гвинтика зменшує чутливість датчика вібрації до коливань. При ослабленні гвинтового тиску чутливість датчиків зростає.
  2. Вібраційні датчики з пружиною і рухомим інерційним важком. Грузик у вигляді металевого кільця або шайби розміщений в циліндричному електричному контакті і прикріплений до кінця пружинки. Удар по поверхні, на якій прикріплено датчик, призводить до удару грузика по циліндричному контакту і замикання ланцюга.

Досить рідко зустрічаються датчики вібрації з кульками. У стані спокою електроконтакт в них замкнутий. При ударі або іншому фізичному впливі на поверхню, де закріплений датчик вібрації, кульки зміщаються, знаходячись у вільних позиціях на контактах. Відбувається тимчасовий розрив електричного кола.

Купити датчики вібрації в Україні

Наша компанія спеціалізується на продажу різноманітного електронного охоронного обладнання, серед якого представлені датчики вібрації. Звернувшись до нас, ви зможете вибрати і купити датчики вібрації в Києві і за межами столиці.

Ціна на датчик вібрації визначається технічними характеристиками виробів. Вартість реалізованого нами обладнання повністю відповідає якості і характеристикам приладів, тому ціна кожного датчика вібрації більш ніж обгрунтована можливостями його застосування і надійністю експлуатації.

Каталог