Монітор в авто (Автомонітор)
Фильтры
Сортувати за:
Код товару: 27804
Цiна: 1 142.00 грн
Код товару: 26733
Цiна: 403.00 грн
Код товару: 28125
Цiна: 1 320.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28124
Цiна: 640.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 28100
Цiна: 704.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27803
Цiна: 800.00 грн
Підібрати альтернативу
Код товару: 27686
Цiна: 0.00 грн
Підібрати альтернативу

Як вибрати оптимальний монітор в автомобіль

Автомонитор є невід'ємним елементом системи відеоспостереження. Завдяки цьому пристрою стає можливим спостереження за контрольованим об'єктом. Більш того, за наявності вбудованих комутаторів можна переглядати зображення до 4 камер.

Зазвичай використовуються не чорно-білі, а кольорові монітори. Діагональ екрану пристрою для автомобіля може мати різне значення. Вибирати розмір варто, виходячи зі своїх переваг. Чим більший дисплей, тим комфортніше буде переглядати зображення і навпаки.

При виборі екрану, варто звернути увагу на наступні характеристики:

  • Якість зображення залежить від роздільної здатності. У більшості моделей стандарт HD. Також варто звернути увагу, що деякі автомобільні монітори можуть мати спеціальні фільтри і функції, які дозволяють поліпшити якість зображення.
  • Інтерфейси. У сучасних пристроях можуть бути передбачені цифрові, аналогові, VGA, HDMI роз'єми. Більш того, деякі моделі можуть комплектуватися пультами дистанційного управління.
  • Кількість камер, які підключаються до комплексу.
  • Оснащення. Деякі моделі можуть йти з вбудованими динаміками, завдяки яким буде відтворюватися аудіо інформація.

Також варто звернути увагу і на корпус виробу. Він повинен бути виготовлений з якісних матеріалів і бути стійким до механічних пошкоджень та подряпин.

Де вигідно придбати?

Якщо ви хочете купити монітор в машину, то зробити це можна, відвідавши наш інтернет-магазин Ohrana.ua. Ми пропонуємо великий вибір товарів для забезпечення безпеки від відомих виробників, які добре себе зарекомендували. Замовити вподобаний монітор в авто за доступними цінами з гарантією можна як в Києві, так і з доставкою в будь-яку точку України.

Каталог