29.03.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.
Доступні рішення для Вашої безпеки
Міський телефон (044) 390-43-07
Мобільний номер (098) 54-38-444
Месенджери
рус укр

Датчик руху Trinix HX-2000

Код товару: 46941
3 120.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
3 432.12 грн
    Бренд: "Trinix", Китай

    Тип датчика: рух, інфрачервоний
    Тип підключення: дротове
    Дальність виявлення: до 15 м
    Кут огляду: 90°
    Імунітет до тварин: до 36 кг
    Ступінь захисту: IP65, вуличний

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Датчик руху Trinix HX-2000 використовується в системах охорони провідного типу. Ця модель підійде для домовласників, власників бізнес-установ, офісів, магазинів та інших об'єктів приватного, комерційного або державного рівня, які вимагають надійної детекції руху на території, що охороняється. Завдяки інфрачервоному та НВЧ сенсорам, а також системі температурної компенсації пристрій ефективно виявляє рух у будь-яку погоду. Пристрій отримав імунітет до тварин для виключення помилкових спрацьовувань.

Основні характеристики

  • Тип сенсора: інфрачервоний та НВЧ.
  • Підключення: дроти.
  • Максимальний радіус сканування: 15м.
  • Релейний вихід: контакти NO/NC.
  • Огляд лінзи: 90°.
  • Захист від помилкових спрацьовувань: не реагує на об'єкти, що рухаються, вагою до 36 кг.
  • Атмосферний захист: IP65.
  • Компенсація високих температур: так.

Переваги та особливості

  • Високоефективне виявлення. Купити HX-2000 рекомендується для охорони великої території чи приміщення. Радіус охоплення достатній, щоб один елемент зміг контролювати площу великого складу, торгового залу закритого магазину тощо.
  • Мінімізація хибних спрацьовувань. Датчик складається із двох елементів, які працюють за різною технологією: один фіксує концентрацію температури, а інший – переміщення за допомогою мікрохвильових випромінювань. Якщо по території бігатиме кіт чи собака, охоронна система не реагуватиме на них. Для коректної детекції в теплу пору доби (наприклад, у вихідні в сонячну погоду) прилад отримав функцію компенсації температур.
  • Ручне налаштування. Для коректного виявлення сторонніх користувачів може встановити чутливість сенсорів до потрібного параметра залежно від місцевих умов.
  • Надійний захист. Корпус датчика виготовлений із міцного пластику, який не деформується за тривалого контакту прямих сонячних променів. Електронна оболонка отримала захист від пилу та вологи (IP65). Ці параметри дозволяють встановити модель на відкритому повітрі. Додатково у комплекті йде захисний козирок. Для захисту пристрою від несанкціонованого розкриття корпусу та зриву зі стіни датчик отримав 2 тампери та зумер.
  • Універсальність. Пристрій оснащений двома типами релейних контактів: нормально замкнутих/розімкнутих. Завдяки цьому його можна підключити до виконавчого пристрою будь-якого типу з відповідними контактами.
  • Найкраще співвідношення ціни/якості. Ця модель – ідеальний варіант для тих, хто шукає універсальний датчик руху з можливістю ефективного виявлення переміщення великих об'єктів за доступною ціною.

Продаж та доставка

У нашому каталозі ми підтримуємо актуальні ціни на датчик руху Trinix HX-2000. Продаж в інтернет-магазині доступний для будь-якого міста України, де працюють відділення Нової Пошти. Ми доставляємо куплене обладнання через цього перевізника. Також можна забрати свій товар, відвідавши нашу точку видачі. Вона знаходиться у Києві.

Характеристики
Тип датчика проводной
Дальность детектирования движения 10-15 метров
Иммунитет от домашних животных есть, до 36 кг
Класс защиты IP65
Среда установки уличный
Зона обнаружения 10.5 х 10.5 м
Угол захвата 90°
Температурная компенсация есть
Комплектация датчик, кронштейн, козырек
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.

Інструкції