Вибір відеореєстратора
27.07.2021

Необхідність купити відеореєстратор встає досить гостро, як тільки ви вперше сідайте за кермо власної машини. Хороший відеореєстратор буде до речі, якщо ви потрапите в ДТП. Він же стане вагомим фактором у вашу користь в суперечці з співробітником поліції, під час розмови з представником страхової компанії, і навіть в конфлікті з іншим автомобілістом.

Що потрібно знати, купуючи відеореєстратор в машину

Коли ви вибираєте відеореєстратор для авто , його вартість & ndash; не головне. В першу чергу він повинен бути практичним. Адже при правильному підході, він стане корисним доповненням системи безпеки вашого автомобіля.

У нашому інтернет-магазині можна вибрати модель з найсучаснішими характеристиками, і купити її цілком недорого, при цьому, отримавши якісний і функціональний автовідеорегістратор.

Який буває автовідеорегістратор

  • Дозвіл & ndash; чим вище, тим дорожче, але тим більш деталізовану картину того, що відбувається ви отримаєте. Якість може бути від VGA до Super Full HD, оптимальний варіант & ndash; HD або Full HD.
  • Тип & ndash; CVI, TVI, IP, AHD або традиційний аналоговий.
  • Кут огляду & ndash; для повноти картини необхідний кут від 125 градусів і більше.
  • Тип запису інформації & ndash; безперервна (запис припиняється після закінчення вільного місця на диску) або циклічна (невеликими фрагментами, по заповненні диска новий ролик пишеться на місце найстарішого).
  • Кількість каналів & ndash; дозволяє підключити додаткові камери і т.д.
  • Носій інформації & ndash; відрізняються типом пристрою (HDD, флеш-карта, батарея), а також його обсягом.
  • Наявність Wi-fi & ndash; дозволяє передавати зображення на відстані, а також дистанційно керувати настройками пристрою.
  • Виробник & ndash; ми співпрацюємо з провідними виробниками авторегистраторов, зокрема, рекомендуємо такі фірми, як Dahua , Hikvision .
  • Наявність дисплея & ndash; дозволяє на місці розглянути запис з авторегістратора, але підвищує його вартість і збільшує пристрій в розмірах, при цьому якість картинки безпосередньо залежить від розміру і дозволу екрану.
  • Розмір пристрою & ndash; відеореєстратор не повинен заважати вашому огляду або порушувати комфорт керування автомобілем.

При покупці авторегістратора корисно порівняти не тільки характеристики, але і відгуки інших автомобілістів про зацікавила вас моделі. Тоді ви отримаєте більш точне уявлення про реальні особливості роботи пристрою.

Співробітники нашого магазину також готові проконсультувати вас з потрібних характеристик пристрою, його відмінностей від схожих моделей.

Де можна придбати авторегістратор

Вибирайте найбільш підходящу по характеристикам модель відеореєстратора на сайті Ohrana.ua . У каталозі нашого інтернет-магазину вас чекає великий вибір сучасних пристроїв за доступними цінами.

Каталог