NVMS 2.0 — рішення TVT проти пандемії Covid-19
21.01.2021

NVMS2.0 TSS — це недавно випущена нова версія програмного забезпечення NVMS, призначена в першу чергу для забезпечення безпечного продовження економічної діяльності відповідно до заходів безпеки у зв'язку з пандемією Covid-19. Вона орієнтована, зокрема, на моніторинг температури тіла за допомогою тепловізійних камер і планшетів, а також на контроль натовпу за допомогою TVT E3 AI IPC.

Використовуючи розширені можливості відеоспостереження, а також високу точність і ефективність функції вимірювання температури, система здатна виявляти людей, які не носять маски або температура тіла яких відхиляється від нормальних значень, і все це в режимі реального часу і за допомогою автоматичного спливаючого сповіщення. На додаток до цього, крім поточної статистики, а також статистики попередніх вимірювань температури, система може успішно контролювати потік людей.

NVMS2.0 TSS доступний для великої кількості продуктів і може застосовуватися в різних життєвих ситуаціях і в різних місцях, де в цьому є необхідність.

ІННОВАЦІЇ

Надійність

Безконтактне вимірювання, що запобігає можливому розповсюдженню інфекції. Відображення кількості допущених осіб / осіб з високою температурою, а також загальна кількість (до певного дня / в реальному часі).

Ефективність

Виявлення маски, високої температури, а також розпізнавання облич. Запис і порівняння даних в реальному часі. Ефективність інтегрованого управління можна підвищити, підключивши автоматичну сигналізацію, постійний моніторинг в реальному часі, візуальний моніторинг критичних зон, а також командування і реагування в разі небезпеки.

Гнучкість

Підтримується широкий асортимент термічної продукції. Просте управління і адаптованість до різних потреб.

Простота

Відображення кількості пропущених людей / людей з високою температурою до певного дня, а також загальна кількість. Відображення діаграми з поточним статусом даних для індустріальних парків і будівельних майданчиків.
Відображення кількості людей, що в'їжджають на об'єкт і залишають його, а також контроль транспортних засобів, що прибувають на стоянку і виїжджають з неї, а також інші дані в різні періоди часу, які є основою для прийняття рішень і передачі інформації для адміністрації.

ПРАКТИКА

Пряма трансляція через клієнта

 

  1. Підтримує налаштування порогу температури.
  2. Тривога і голосове сповіщення будуть активовані в інтерфейсі прямої трансляції, якщо температура тіла перевищить заздалегідь заданий температурний поріг.
  3. Підтримує відображення статусу маски в інтерфейсі прямої трансляції.
  4. Відображення температури особи і знімків в реальному часі.

Відображення числа людей: загальної кількості, пропущених, з високою температурою, без маски і т.д.

Температурні відхилення

Для тестового режиму встановлено сигнал, який буде звучати, коли буде зафіксована температура вище 36,5 ℃. Але звісно в реальності рекомендується встановлювати поріг температури на 37,2 ℃. А взагалі користувач може змінювати налаштування відповідно до своїх потреб.

  • При виявленні аномалії оператор може використовувати термометр, щоб повторити вимір температури тіла людини, у якої спостерігалася аномалія, а також ввести правильні значення в програму, щоб уникнути помилкової тривоги.

Після підтвердження результатів оператор може ввести детальну інформацію про людину, температура якої відхиляється від нормальних значень, щоб спростити подальші перевірки.

Пошук даних

Умови тесту ті ж.
  • Підтримує пошук даних в залежності від періоду часу, діапазону температур і режиму управління сигналами тривоги.
  • Підтримує відображення знімків і значень температури при пошуку потрібної людини.
  • Початкову інформацію про сигнали тривоги можна редагувати, але не можна змінити після того, як ви відредактуєте і збережете зміни.
  • Записи про кількість людей, а також про людей з температурними аномаліями, зареєстрованими на будь-якій станції моніторингу, можуть бути доступні в базі даних, і також можуть бути експортовані.

Розпізнавання осіб

  • Підтримує списки блокування, затверджені списки доступу і попередження для незнайомців.
  • Підтримує відображення збережених облич, включаючи температуру тіла і те, чи носить людина маску.
  • Підтримує пошук по базі даних, знімкам, збігів облич і т.д.
  • Підтримується запис присутності людей в масках.

Процес відображення температури

ОБЛАДНАННЯ

Тепловізійна камера TD-5433E

Швидке і безконтактне попереднє вимірювання температури.

Чорне тіло ТД-5002


Температурний діапазон можна регулювати від 35°С до 40°С.

Термінал TD-E2128-TM визначення обличчя



Швидке і безконтактне попереднє вимірювання температури.

Термінал TD-E2128-B/TM визначення обличчя



Високоточний безконтактний інфрачервоний вимірювач температури на зап'ясті.

Міні-сервер TD-A300-TS-E


Інтегрований NVMS2.0. TSS, тепловізійна камера, гнучкий додаток AI, управління 64 пристроями або 256 каналами.  

Сервер ВСЕ В ОДНОМУ



Інтегрований NVMS2.0 TSS, підтримує 2 жорстких диска, 256-канальне декодування, діапазон 880 Мбіт/с.

Каталог