Мобільні додатки Hikvision для користувачів Android по-новому
21.01.2021

У зв'язку з тим, що на Play Market НЕ будуть викладатися нові версії мобільних додатків, компанія Hikvision запустила "Магазин додатків Hikvision", в який можна потрапити двома способами:

1. Доступ в магазин безпосередньо: https://appstore.hikvision.com/
2. Через офіційний сайт http://www.hikvision.com/en. Увійдіть в Support-Tools-Hikvision App Store.

Користувачі можуть отримати і завантажити додатки Hikvision в магазині.

На момент написання статті завантажені програми включають в себе:

Android

iOS

Hik-Connect V3.12.1

Hik-Connect V3.12.1

HikCentral Mobile V1.5.0

HikCentral Mobile V1.5.02

HikCentral HD V1.5.0

 

iVMS-4500 V4.7.8

iVMS-4500 V4.7.6

В майбутньому буде завантажено більше додатків.

Отримання нових версій

  • IOS користувачі можуть як і раніше шукати і завантажувати додатки в app store.
  • Android користувачі можуть завантажити додаток на мобільний телефон зайшовши в магазин Hikvision App Store, одним із способів, показаних вище. Знайдіть додаток, який потрібно завантажити, натисніть "Download" і завантажте QR-код додатка, який з'явиться:

Відсканувавши QR-код, перейдіть на сторінку, як показано на малюнку нижче. Натисніть кнопку "Instal".

a) Якщо QR-код сканується браузером або засобом сканування QR-коду iOS, натисніть Встановити і інсталяційний пакет програми буде завантажений безпосередньо в мобільний телефон.

б) Якщо для сканування використовується додаткове програмне забезпечення (наприклад, Wechat), натисніть "Instal" після чого з'явиться підказка, яка допоможе користувачеві відкрити браузер вручну.

Після відкриття посилання в браузері, користувач отримує можливість завантажити додаток. Після завантаження натисніть "Instal". Додаток буде встановлено автоматично.

Нова версія програми автоматично перезапише стару версію.

Оновлення версій

Коли буде випущена нова версія додатка, отримана з "Hikvision App Store", RND відділ буде завантажувати інсталяційний пакет програми в магазин.

Є два способи оновити додаток:
1. Автоматичне оновлення. Коли користувач запускає додаток в звичайному режимі, автоматично з'явиться запит на оновлення, як показано на малюнку:

а) Update now: після того, як користувач натисне на оновлення, додаток завантажить останню версію і встановить її.
б) Cancel: скасувати запит на оновлення і увійти в додаток в звичайному режимі. Наступного разу, коли ви ввійдете в додаток, підказка буде знову спливати.
c) Встановіть прапорець, щоб більше ніколи не показувати це повідомлення, і натисніть кнопку «Скасувати»: тепер пропозиція оновити додаток не буде відображатися у поточній версії. Оновити версію можна буде вручну.

2. Ручне оновлення. Користувач може натиснути More-About (в різних додатках може відрізнятися) і натиснути «Знайти останню версію», щоб вручну визначити, чи є нова версія додатка. Коли буде доступне нове оновлення версії, повідомлення про це з'явиться на сторінці у вигляді червоної крапки.

Інший спосіб отримати додаток Hik-Connect

Можна відсканувати QR-код нижче

Він може бути на пакувальній коробці, у веб-інтерфейсі або GUI в розділі Система/Мережа/Розширені налаштування/Платформи доступу. Перейшовши на сторінку, як показано на малюнку нижче, слід натиснути кнопку «Go To Download».

Для консервативних користувачів Android

Ви все ще можете завантажувати і використовувати Hik-Connect (v3.11.1), HikCentral (v1.5.0), ivms-4500 (v4.7.7) наявні в Play Market, але ці версії не є останніми і не будуть оновлюватися.
Тому все ж рекомендується завантажити додаток по QR-коду, що є на самому пристрої або через магазин додатків Hikvision.
Можливо, в майбутньому користувачі, які використовують стару версію програми з Play Market для Android, зможуть отримати «повідомлення» про доступ до нової версії. Але наразі додатки Hikvision планується випускати для інших сторонніх магазинів, таких як Galaxy від Samsung і галерея додатків Huawei. Тоді користувачі можуть знаходити, завантажувати і встановлювати додатки прямо у відповідному брендовому магазині додатків.
Бажаємо приємної роботи з обладнанням HIKVISION!
Каталог