20.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Відеодомофон NeoLight TETTA+

Код товару: 26963
3 953.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
3 952.80 грн
    Бренд: "Neolight", Китай

    Кольоровий відеодомофон
    Екран: 4.3 & Prime; 480 х 272
    Підключення: 2 панелі, 2 камери, 3 домофона
    Вбудована пам'ять: MicroSD до 32 Гб
    живлення: 12DC (Адаптер в підрозетник в комплекті)
    Габарити (Д х В х г): 1 16 х 1 71 х 17 мм
    Вага 206 г

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

text-align: justify;"> TETTA+ — відеодомофон, який відрізняється від свого попередника ТЕТТА можливістю запису звуку і відео (за рухом) на карту пам'яті MicroSD до 32 гб, завдяки вбудованому датчику руху. Крім цього домофон обладнаний вбудованим блоком керування замком, має екран 4.3 дюйма з роздільною здатністю 480х272 пікселів і має в комплекті блок живлення.

До домофону можна підключити 2 викличні панелі, а також 2 відеокамери, або 1 панель виклику і 3 відеокамери. При підключенні до домофону 4 моніторів (таких же домофонів) можна створити внутрішню мережу, дзвінки в якій відбуваються з головного домофона, в тому числі з можливістю голосового сповіщення. На корпусі домофона розміщені сенсорні кнопки, які використовуються для налаштування, прийняття викликів та відкриття (через вбудований буз) дверей. Домофон має також функцію "Аудіоняня", завдяки якій можна слухати простір біля іншого монітора. В домофоні є підтримка мелодій в стандарті mp3 і відключення звуку виклику в нічний період доби.

Живиться домофон від вбудованого блоку живлення 220 вольт змінного струму. Дуже тонкий корпус з оновленою передньою панеллю виготовлений з міцного матового пластика в білому забарвленні. Монтаж здійснюється накладним способом.

На сайті Ohrana.ua ви можете купити відеодомофон NeoLight TETTA+ та інше обладнання для створення сучасних систем безпеки за доступною ціною. Наші консультанти будуть раді відповісти на будь-які ваші питання. Зробіть замовлення зараз, а ми відправимо його в будь-яке місто України зручною для вас службою доставки.

Характеристики
Розмір екрана 4.3 "
Розширення екрану 480 х 272
Графічне меню Так, управління через кнопки
управління Сенсорні кнопки
Підключення відеодомофонів в інтеркомом 4
Варіанти підключень з інтеркомом 2 викличні панелі + 2 відеокамери + 3 додаткових відеодомофона; 1 виклична панель + 3 відеокамери + 3 додаткових відеодомофона.
Вбудована пам'ять до 64 фотографій
Роз'єм для microSD карти до 32 гб
Особливості Ультратонкий матовий корпус, не залишає відбитків пальців; яскравий і контрастний дисплей; вбудований буз; пам'ять, графічне меню, медіаплеєр, фоторамка, нічний режим, автовідповідач, запис повідомлень, режим відеореєстратора з аудіо.
Тип кріплення Настінне
Живлення 12В DC / 220В AC (адаптер в комплекті)
Габарити (Д х в х г) 116х 171 х 17 мм
Вага 206 г
матеріал корпусу Пластик
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук
Анна Тарасюк
14 липня 2018 12:23

Взят за дополнительную функцию видеозаписи. Теперь видно, кто и когда дверью интересовался. Вообще, видеодомофон очень удобен, безопасность с ним в разы выше. Точно знаю, что ребёнка никто обманом дверь открыть не заставит, доча всех видит теперь!

Відповісти
Ответить на отзыв
Інструкції