02.05.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Радіобрелок SEVEN LOCK SR-7716B

Код товару: 48278
520.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
546.00 грн
    Бренд: "SEVEN Systems", Украина

    Живлення: батарея CR 2032 (1 шт)
    Розміри: 60 х 26 х 11 мм

Гарантія
14 днів офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Радіобрелок SEVEN LOCK SR-7716B – компактний універсальний пристрій для безконтактного керування різними системами безпеки або сигналізаціями. Він застосовується у сфері домашньої та офісної безпеки для здійснення контролю роботи дверних замків (електромеханічних/електричних), сигналізацій, у тому числі автомобільних та інших комплексів, що підтримують безконтактне керування. Ця модель ідеально підходить для людей, які цінують зручність та безпеку під час експлуатації.

Характеристики

  • Тип виробу: брелок радіокерування.
  • Тип роботи: безконтактна.
  • Індикація: є світло/звук.
  • Живлення: 1 х CR 2032.
  • Вага: 15 г.
  • Корпус: пластик.

Переваги та особливості

Комфортна експлуатація. Компактний розмір забезпечує зручність носіння, що дозволяє завжди брати із собою пристрій. На корпусі є петля для кріплення на зв'язці з ключами.

Простота керування. Безконтактний режим роботи підвищує рівень безпеки та робить пристрій максимально простим. Дана модель має всього 2 кнопки, кожна з яких відповідає за відкриття/закриття та інші подібні дії з системою.

Надійність. Електронна частина транслює сигнал захищеним радіоканалом, який практично неможливо зламати. Світлова та звукова індикація дозволяє користувачеві зрозуміти, була відправлена команда на приймач чи ні. За відсутності світла чи звуку можна визначити, коли потрібно змінювати джерело живлення.

Продаж та доставка

У нас в каталозі вказуються доступні ціни на радіобрелок SEVEN LOCK SR-7716B. Пропонуємо його купити в інтернет магазині з будь-якої локації України, де є вихід в інтернет. Ми доставляємо придбаний товар за допомогою Нової Пошти. Також можна забрати куплене обладнання у наземному магазині, що знаходиться у Києві.

Характеристики
Тип изделия радиобрелок
Режим работы бесконтактный
Индикация световая/звуковая
Питание батарея CR 2032 (1 шт)
Размеры 60 х 26 х 11 мм
Вес 15 г
Материал пластик
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.