25.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

В Оhrana.ua починається весна! Ціни тануть, як сніг

Нарешті настали теплі дні і під талим снігом пробиваються перші весняні квіти. В інтернет-магазині Ohrana.ua теж настала весна! На зміну похмурим холодним цінам прийшли перші знижки.

Прокачайте свою весну, додавши до неї більше енергії! Встигніть придбати повербанки, зарядні станції з сонячними батареями та ліхтарики за унікальною ціною зі знижкою 10%. Поспішайте: пропозиція діє лише з 1 по 10 березня.

Акційні товари

У нашому каталозі представлені моделі відомих виробників. У ньому кожен знайде для себе потрібний товар: і любитель тривалих походів, і той, хто бажає завжди залишатися на зв'язку, навіть коли немає можливості зарядити свій смартфон.

Весняні знижки поширюються на такі товари:

Потреба портативному джерелі енергії може виникнути несподівано. Тому ми пропонуємо зробити невеликий резерв пристроїв, за допомогою яких можна створити теплу атмосферу за будь-яких умов.

З портативними джерелами живлення можна довше слухати музику, дивитися улюблені фільми, підтримувати зв'язок з рідними та справлятися з іншими важливими завданнями. Ви можете продовжувати насолоджуватися подорожжю, роблячи гарні фотографії, а ввечері – підсвічувати дорогу, щоб не заблукати у незнайомій місцевості.

Ви можете замовити акційні товари з доставкою Новою Поштою. А ще ми завжди раді бачити вас у нашому магазині у Києві! Не пропустіть свій шанс придбати потрібну річ за зниженою ціною.