25.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Коронавірус корисний ???

Реальні цифри

Тести на коронавірус робляться одиницям, тому орієнтуватися на офіційні дані не можна. Більш реальну статистику можна спостерігати по зрізу у Верховній Раді. 4 інфікованих з 400 депутатів. 1%  при тому, що депутати у нас не самі голодні, з міцним імунітетом і в метро баціламі не обмінюється. Тому, в середньому по країні, мінімум 2% хворих на туберкульоз. А це 800 000 чоловік, я не 300, як нам кажуть.

Коронавірус корисний?

За місяць епідемії в Україні з 800 000 хворих на туберкульоз короновірусом померло 5 людей. А серед такої ж кількості здорових (неінфікованих) людей померло 800 осіб (в 160 разів більше). Якщо ви захворіли коронавірусів - поспішаю порадувати, ваші шанси померти близькі до нуля, що не скажеш про тих хто ще їм не захворів. 

Страшні цифри.

Надихнувшись цими розрахунками, ми провели дослідження в своїй сфері. Ми не могли повірити отриманим результатам. В Україні щодня помирає 1760 людей не мають вдома охоронної сигналізації. І всього лише 40 осіб які подбали про безпеку свого будинку.

Ще більше (близько 1780 чоловік) вмирає без домофона. Слава Богу, цю ситуацію можна виправити. На прилавках магазину Ohrana.ua ще залишилися невеликі запаси для вашої безпеки.

Питання лікаря Комаровського.

Чому нас годують інформацією, яка комусь вигідна? І немає інформації, яку можна проаналізувати і зробити висновки. У Китаї коронавірус забрав 4600 життів. А скільки всього померло в китаї за 3 місяці епідемії? А на скільки зросла загальна кількість смертей відносно минулого року? В Іспанії, де до епідемії вмирали до 2000 людей в день. І раптом від коронавируса помирає 700 осіб допустимо за все це 2000+ 700 = 2700 чоловік при "звичайних" 2000 осіб на добу. Хіба це причина військовими машинами возитимуть трупи на льодовий стадіон замість моргу? Для чого нас цим годують?

Висновки.

Незважаючи на те, що я сам це написав, і на 70% впевнений, що у нас пік уже пройдено, і багато перехворіли навіть не знаючи чим хворіли і тоді, коли ще тестів не було Проте є 30% сумніви. І коли мова йде про життя, ніколи не можна бути категоричним, якщо є хоч частка сумнівів. Тому, особисто я, не виходжу з дому без антисептика, уникаю скупчення людей, походи торгові центри замінив відокремленими прогулянками на велосипеді. Ну і мою і мию руки. Чого і вам рекомендую. Будьте здорові.