26.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Чудовий подарунок автолюбителю!

Чи доводилося вам застрявати в грязі або в снігу?

І Ви, напевно, погодитеся, що, як на зло, таке відбувається коли поруч нікого немає, хто б міг підштовхнути.

 

Пропонуємо Вам пристрій, який без додаткової сили, лебідок і тракторів допоможе вибратися з багатьох злачних місць, непосильних звичайному шосейного колесу.

Це браслети проти ковзання (докладніше ...)


Браслети протиковзання Купити в Києві

Браслети виконані з металевих ланцюгів, але на відміну від класичних ланцюгів легко встановлюються на колесо і так само швидко знімаються. При цьому в кілька разів підвищують прохідність автомобіля. Займають місця не більше аптечки і відмінно помістяться поруч із запаскою.

На нашому сайті представлені
Браслети протиковзання на колеса


Класичні браслети проти ковзання 

Для збільшення прохідності автомобіля в важкопрохідних умовах. Всі складові браслета виконані з високоміцних матеріалів, що не піддаються корозії і обриву.

Браслети проти ковзання з храповим механізмом .

Браслети проти ковзання з храповим механізмом
Для збільшення прохідності в важкодоступних умовах (сніг, бруд, лід, пісок) і захистом від разбалтиванія браслета на колесі. Храповий механізм діє на зразок стяжки і не дає ременя спадати з колеса під час руху.

Так, вони можуть Вам і не знадобитися. Але коли ланцюга просто лежать в багажнику -  будь-який водій буде відчувати себе спокійніше і впевненіше на будь-якій дорозі.

Подбайте про безпеку своїх близьких і себе коханого!

Дізнатися ціну і оформити замовлення 

Приклади використання (унікальні браслети проти ковзання в дії):