26.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Акція! При купівлі комплекту відеоспостереження - ящик в подарунок

 

Акція сейф в подарунок

Комплект відеоспостереження в себе включає:


  1. Відеореєстратор .
  2. Жорсткий диск .
  3. Мінімум 4 камери .
  4. Блок живлення .

    Встановлюючи комплект професійного відеоспостереження, багато хто замислюється про безпеку і збереження відео-файлів, який зберігаються на відеореєстраторові. Адже якщо зловмисник помітив, що його знімає камера, він постарається знешкодити відеозапис, або вивести з ладу систему. З метою захисту Ваших даних, магазин ohrana.ua пропонує великий вибір антивандальних ящиків-сейфів, виконаних з нержавіючої сталі, стали для установки в них комутаційного обладнання, відеореєстратора, ДБЖ  інших пристроїв. 

    Механізм відкриття-закриття антивандального ящика, що йде в подарунок - гвинтовий. При бажанні Ви можете замовити сувальдний замок з ключами з мінімальною доплатою. У андівандальном ящику-сейфі можна розмістити відеореєстратор, необхідні комутаційні кабелю, блок живлення і жорсткий диск. Розміри ящика: 300х400х150 мм. Для більш компактних комплектів відеоспостереження: 250х330х150 мм.

    Приклад розміщення в ящику БК-400 1 Приклад розміщення в ящику БК-330-1

    відеореєстратор з жорстким диском, встановлений в антивандальному ящику мінімізує шанси зловмисника захопити з собою запис з камер відеоспостереження. А блок живлення разом з АКБ, розміщені в ящику - позбавляють зловмисника можливості знеструмити Вашу систему відеоспостереження.