20.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Акція Нової пошти "Тариф 1 грн в поштомат до Дня Незалежності"

Підтримка та єдність важливі сьогодні як ніколи. Саме тому ми долучаємося до акції Нової пошти «Тариф 1 грн в поштомат до Дня Незалежності». Єднаймося, аби підтримати наших вільних та незалежних!

Як це працюватиме? Цілих три дні, з 24 по 26 серпня включно, для всіх експрес-накладних у поштомат діятиме єдиний тариф — 1 гривня. Для вас це унікальна можливість заощадити на замовленні улюблених товарів. А для нас — чудова нагода привітати вас зі святом.

Тариф розповсюджується на послуги перевезення Нової пошти. «Поштомат» — відправка та отримання, по всій території України, де працюють поштомати. Акція не обмежена за кількістю відправок, головне — встигнути оформити та відправити посилку з 24 по 26 серпня. 

Пам’ятайте, у поштомат можна відправити посилки розміром не більше 40 х 60 х 30 см, фактичною вагою до 20 кг, а оголошена вартість не має перевищувати 6000 гривень.

Детальна інструкція для отримувачів з поштомату — за посиланням: https://novaposhta.ua/poshtomat/#instruction