20.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Акція Нової Пошти: сплачуй посилку в кредит!

В інтернет-магазині Ohrana.ua завжди можна знайти відповідне обладнання для охоронних систем, відеоспостереження, СКУД та інших комплексів, які дозволяють максимально захистити житло, комерційний об'єкт чи підвищити особисту безпеку. Весь товар ми доставляємо через Нову Пошту. Раді повідомити, що всім нашим клієнтам доступна нова послуга від цього перевізника – "Посилка в кредит".

Переваги акції

Детальні умови акції перебувають на офіційній сторінці Нової Пошти. Перевагою цієї послуги є можливість забрати замовлений товар, а платити за нього частинами. Ви можете замовити будь-який товар вартістю від 1000 до 50 000 грн., а заплатити за нього пізніше.

Ось лише деякі переваги "посилки в кредит":

  • Можна купити дорогий товар без оформлення розстрочки у банку.
  • Вигідна процентна ставка та можливість дострокового погашення заборгованості без додаткової комісії.
  • Вся сума розподіляється на 12 рівних частин.
  • Оформлення документів здійснюється під час отримання замовлення.

З цією послугою у вас є можливість купити портативну зарядну станцію на випадок тривалого відключення світла, комплекти СКУД, набори для охоронних систем, доукомплектувати комплекс відеоспостереження (або придбати SMART-камеру) та інший товар, коли фінансові можливості не дозволяють зробити такі дорогі покупки. Завдяки рівномірному розподілу платежів термінова купівля потрібної техніки буде менш відчутною для сімейного бюджету.

Як взяти участь в акції

Щоб скористатися послугою "посилка в кредит", необхідно уточнити, який ліміт доступний для конкретного клієнта. Це можна зробити через особистий кабінет або у будь-якому відділенні Нової Пошти. Вартість товару з нашого каталогу не повинна перевищувати допустимий ліміт (про можливість оформити розстрочку на суму, що бракує, необхідно дізнатися безпосередньо у відділенні перевізника).

Далі в каталозі вибирається необхідне обладнання і на нашому сайті оформляється доставка з післяплатою. Коли посилка прийде у вказане відділення, після її огляду необхідно повідомити оператора про своє бажання скористатися цією послугою.

Про те, як дізнатися залишок заборгованості, чи можна взяти посилку в кредит за дорученням, як його погасити передчасно, яка відсоткова ставка та інші питання розглядаються на сторінці, вказаній на початку нашого огляду.