27.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Інструмент для обтискання професійний RJ45, RJ11 2008R

Код товару: 46806
346.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
346.32 грн
    Бренд: "АТКОМ", Китай
Гарантія
14 днів офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Інструмент для обтискання професійний RJ45, RJ11 2008R підходить для електриків, мережевих інженерів, техніків з обслуговування комп'ютерних мереж та домашніх майстрів. Він вирішує проблеми, пов'язані зі встановленням та обслуговуванням мережевого обладнання, а також дозволяє створювати якісні та надійні з'єднання.

Ця модель пристосована для фіксації на кабелі більшості поширених конекторів. Це дозволяє використовувати виріб як у домашніх умовах, так і професіоналами у різних компаніях. За допомогою цього обтискача значно прискорюється процес створення, обслуговування та ремонту мереж.

Характеристики

Багатофункціональний професійний обтискач оснащений гострим лезом для розрізання дроту та ножем для видалення ізоляційної оболонки.

Варіанти обтискання:

  • 8P8C-RJ45.
  • 6P6C-RJ12.
  • 6P4C-RJ11.
  • 4P4C.
  • 4P2C.
  • 6P6C-DEC.
  • Модульна вилка з екраном (8P8C-RJ45).

Переваги та особливості

Багатофункціональність. Дана модель поєднує в собі кілька корисних функцій: обтискання різних конекторів, різання проводів і видалення ізоляції. Один виріб може стати в нагоді в різних ситуаціях, завдяки чому майстру не потрібно постійно носити з собою велику кількість вузькопрофільних пристроїв. Це забезпечує повний та зручний інструментарій для встановлення та обслуговування мережевого обладнання.

Сумісність. Обтиск різних типів роз'ємів RJ і екранованих вилок, включаючи модульні вилки, дозволяє використовувати інструмент для вирішення різноманітних завдань створення, обслуговування або ремонту мережевих ліній.

Професійна якість. Точне та міцне обтиснення забезпечує надійне з'єднання, що особливо важливо під час роботи з критичними мережевими системами.

Ергономічний дизайн. М’яка рукоятка та зручні механізми забезпечують комфорт використання, що знижує втому рук при тривалій роботі.

Продаж та доставка

У каталозі ми вказуємо актуальні ціни на інструмент для обтискання RJ45, RJ11 2008R. Купити його в інтернет-магазині можна в будь-якому регіоні України, де є вихід в інтернет, а ми доставляємо куплений товар через Нову Пошту. Також можна забрати придбане обладнання у наземному магазині, розташованому у Києві.

Характеристики
Тип устройства многофункциональный профессиональный обжимной инструмент с резаком и зачисткой изоляции
Обжим 8P8C-RJ45; 6P6C-RJ12; 6P4C-RJ11; 4P4C; 4P2C; 6P6C-DEC и экранированных 8P8C-RJ45 модульных вилок
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.