25.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

GSM-ключ Astrel АТ-8000

Код товару: 45461
3 190.00 грн
    Бренд: "ASTREL", Украина

    Кількість користувачів: до 8000
    Робочий частотний діапазон: GSM (900/1800/1900 Мгц)
    Управління виходом: дзвінок
    Живлення: 12 В

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

GSM-ключ Astrel АТ-800 - це спеціальний електромагнітний пристрій, принцип роботи якого полягає в тому, щоб за допомогою дзвінка з мобільного телефону автоматично відкривати замки, ворота, шлагбауми. У пам'ять пристрою можна занести до 8000 номерів, він автоматично визначає дозволений номер, не піднімаючи трубки, отже, гроші з рахунку не списуються.

Встановлення та налаштування сім-карти

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити реле Astrel АТ-800 швидко та без будь-яких проблем. Щоб підготувати сім-карту, необхідно вставити її у спеціальний відсік приладу, відключити функцію перевірки пін-коду та відображення системних оповіщень.

Запис номерів адміністраторів (осіб, яким дозволено доступ на контроль та керування електричним замком) відбувається за допомогою дзвінка з телефону відповідального за безпеку на сім-карту пристрою. Якщо дзвінок відхилено, значить запис відбувся успішно.

Ви можете самостійно запрограмувати час спрацювання реле. За умовчанням це значення становить 1 сек, відправивши смс з текстом Т=від 1 до 99 час спрацьовування становитиме від 0,1 сек до 9,9 сек.

Режими роботи

У нас ви знайдете найлояльніші ціни на GSM-ключ Astrel АТ-800. Даний пристрій, призначення якого описано вище, має 4 режими роботи:

  • гостьовий – система пропускає всіх абонентів, але номери при цьому не запам'ятовує;
  • режим запису – допускаються всі номери записуються в пам'ять пристрою;
  • нормальний – пропуск мають всі абоненти, номери яких записані на згадку про пристрій;
  • адмін – при цьому режимі не пропускається ніхто, крім адміністраторів.

Також ви зможете дізнатись номер абонента, який останнім дзвонив на ключ-реле. Для цього потрібно лише відправити смс зі словом "LAST". У відповідь вам прийде номер останнього.

На панелі є зелений, червоний та жовтий світлодіоди, що відображають стан приладу. Там знаходиться кнопка програмування.

Продаж в інтернет-магазині ohrana.ua ключа Astrel АТ-800 здійснюється по всій Україні за готівковим та безготівковим розрахунком. Доставка здійснюється компанією Нова пошта, у Києві можна забрати товар самовивозом за попередньою домовленістю з менеджером компанії. Якщо у вас залишилися питання, зателефонуйте нам за номерами, вказаними у розділі «контакти» і наш фахівець надасть додаткову консультацію.

Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.

Інструкції