25.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Приймач для бездротових датчиків і брелоків RF-4R

Код товару: 24687
886.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
885.60 грн
    Бренд: "ОКО", Украина

    Приймач для бездротових датчиків .
    Підключення: провідне, 4 канали з NC/NO контактами.
    Частота прийому-433 Мгц, PowerCode.

    Максимальна кількість передавачів-60 шт.
    Вихід C -3 режиму роботи.
    Радіус дії-100 м.
    Для роботи спільно з датчиками PowerCode

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

RF-4R — радіоприймач для бездротових датчиків і брелоків. Працює по протоколу PowerCode (Visonic). Максимальна кількість підключаємих датчиків і брелоків — 60 шт. У приймачі 4 релейних виходи (NC/NO контакти), що в свою чергу дозволяє застосовувати RF-4R спільно з провідними централями (для додавання бездротових датчиків до звичайної дротової системи). Також приймач може бути застосований як автономний охоронний прилад, з можливістю підключення бездротових датчиків. Живлення — 12 В.

Програмування та додавання датчиків і брелоків в систему відбувається швидко і просто. На платі пристрою знаходиться кнопка для програмування. За допомогою даної кнопки і інструкції, Ви легко зможете приписати необхідну кількість датчиків або брелоків в систему. Для зміни режиму роботи реле (NC/NO) Вам знадобиться паяльник і припій для установки необхідної перемички між контактами. При роботі з датчиками режим роботи реле —  імпульсний (5 секунд). При роботі з брелоками можливі 2 режими спрацювання реле — бістабільний (тригерний) або імпульсний (5 секунд). При спрацьовуванні датчика або брелока спрацьовує реле (на який датчик запрограмовано) і спалахує його світлодіод.

Вихід "C" має 2 режими роботи

  • Cирена — заводська установка, при постановці/знятті з охорони брелоком, сирена видасть одиночний/подвійний сигнал. При тривозі сирена включиться на 20 секунд.
  • Контроль — даний режим забезпечує контроль тампера і розряд батарей. При спрацьовуванні тампера або розряді батареї в одному з датчиків вихід видасть імпульсний сигнал 5 секунд.
Характеристики
Кількість релейних каналів4.
Потужність реле2А, 250 В . (500 Вт.)
Максимальна кількість датчиків (брелоків) на один канал60.
Максимальна кількість датчиків (брелоків) на всіх каналах60.
Вихід1.
Максимальний струм виходу300 мА.
Номінальна напруга живлення постійного струму12 В.
Номінальний струм споживання при викл реле25 мА.
Габаритні розміри65 Х 45 Х 25 мм.
Частота приймача433 МГц.
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук
Михаил
29 березня 2021 01:04

Он прекрасно воспринимается PB-403R. Когда покупал, девушка мне сказала, что это элемент из системы ОКО, и он будет работать нормально вместе с панелью управления от системы ОКО. Но я прочитал инструкцию внимательно и не нашел этого. Я связался с представителями ОКО, с инженерами, и рассказал им ситуацию. Они сказали что я таки прав. Я уже после того как получил, все проверил! Эта плата прекрасно работает в автономном режиме и для ее нормальной работы нет необходимости в каких-то управляющих элементах от системы ОКО. Он работает абсолютно как автономная система. Работает хорошо с PB-403R, потому что предназначен для ОКО (именно на 6 кнопок). Я могу подключать огромное количество брелков и выводить любую сирену, и подключать к любому другому устройству, ОКО здесь абсолютно не нужно

Відповісти
Ответить на отзыв
Николай
25 березня 2016 11:55

Здраствуйте подходят ли к нему датчик дв. МС-55R , магн.конт. MD-209R ,RG-100 брелки ТХ-100 , ТХ-30

Відповісти (1)Всі відповіді
Ответить на отзыв
Інструкції