29.03.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.
Доступні рішення для Вашої безпеки
Міський телефон (044) 390-43-07
Мобільний номер (098) 54-38-444
Месенджери
рус укр

Біометричний термінал контролю доступу Hikvision DS-K1T605M з функцією розпізнавання облич

Код товару: 28176
11 310.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
11 310.00 грн
    Бренд: "Hikvision", Китай

    Тип пристрою: автономний/мережевий
    Встановлення: приміщення
    Монтаж: настінний
    Дисплей: 5”, РК
    Роздільна здатність камери: 0.3 Мп
    Інтерфейс: TCP/IP, EHome Protocol, Wiegand 26/34, RS-485, USB
    Wi-Fi: є
    Тривожні входи/виходи: 2/1
    Реле управління замком: 1
    Тип карт: Mifare
    Пам'ять: 5 000 карт, 2 000 облич, 100 000 подій
    Живлення: 12 В
    Розміри: 190 х 157 х 98 мм

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

DS-K1T605 — це термінал контролю доступу, який має можливість розпізнавання обличч. Він використовує алгоритм глибокого навчання, який допомагає швидше і точніше розпізнавати обличчя. Він також підтримує кілька режимів аутентифікації: 1 — N збіг зображення особи, аутентифікація IC-карти, код (пароль) і т.д. Термінал розпізнавання осіб може використовуватися в житлових і виробничих будівлях, підприємствах фінансової галузі і інших важливих областях діяльності.

Простий зовнішній вигляд і повний інтерфейс

Інтегрований термінал управління доступом для розпізнавання обличч серії Hikvision DS-K1T605 поміщений в жорсткий пластиковий матеріал ПВХ корпусу. Це проста конструкція. Фронтальна панель включає датчик, індикатор, 5-дюймовий сенсорний РК-дисплей (роздільна здатність дисплея 640 × 480) і область зчитування карти, бінокулярну камеру, світловий індикатор, кнопку дверного дзвінка, вбудовані подвійні динаміки внизу екрану і т.д.

Розмір універсального пристрою становить 190 мм × 98 мм × 158 мм, форма — нерегулярний куб. Воно може бути встановлено безпосередньо на робочому столі (включаючи кронштейн, який може обертатися) або може бути встановлене на поверхні стіни (кронштейн підвісного пристрою закріплюється на коробці 86).

Термінал «все в одному» призначений для використання тільки всередині приміщень і адаптований до робочої температури від-10°C до +40°C і відносній вологості від 0% до 90% (в стані без крапель води).

Вхідний інтерфейс пристрою управління доступом для розпізнавання обличчмає 2 тривожних входи, 1 USB 2.0, вхід під магнітний датчик дверей, вихід під дверний дзвінок, вхід під кнопку відкриття дверей, вхід аварійної сигналізації, вихідний інтерфейс замку і вихід тривоги. На задній панелі багатофункціонального пристрою розташовані інтерфейс живлення, кнопка тампера, гніздо для карти SD, кнопка скидання, мережевий порт і т.д. Робоча напруга становить DC12V/2A, яка може підтримувати SD-карту до 32 Гб.

Сильна продуктивність і швидке читання

Пристрій управління доступом для розпізнавання обличч серії Hikvision DS-K1T605 використовує новітній алгоритм глибокого навчання Hikvision, вбудований 32-розрядний високошвидкісний процесор, високу продуктивність, високу швидкість обробки, 5-дюймовий сенсорний РК-дисплей, інтерфейс.

Меню

Для ідентифікації термінал підтримує особу, відбиток пальця, RFID карту, пароль і особу + відбиток пальця, гортання + обличчя + відбиток пальця і ​​інші комбінації методів перевірки. Може зберігати 2000 осіб, 5000 карток, 100 000 записів. Його можна використовувати в системах контролю і управління доступом для приватних будинків, підприємств, офісних будівель, шкіл, складів, житлових районів, фінансових установ та охоронюваних зон.

Виявлення людського обличчя

Термінал контролю доступу розпізнавання осіб може зберігати в собі 2000 осіб, відстань розпізнавання в параметрах становить 0,3 м ~ 1 м, ступінь точності становить 99%, а час розпізнавання складає 1 с. Алгоритми безпеки Face 1:N і 1:1 доступні в трьох рівнях: нормальному, високому і дуже високому. Вони можуть бути встановлені відповідно до потреб користувача. Високий рівень безпеки встановлюється в реальному вимірі. Тестер просто стоїть на відстані близько 0,5 метра від пристрою. Розпізнавання осіб відбувається швидко і точно. Багатофункціональний пристрій може вмикати ІЧ-підсвічування в темряві. Перемикання відбувається автоматично. Користувач може встановити поріг перемикання і яскравість вручну (відповідно до потреб), що ефективно підвищує точність розпізнавання особи багатофункціонального пристрою вночі або в темряві.

Багатоздатна перевірка безпечна

Виміряна швидкість карти не перевищує 0,5 секунди. Для активації клавіатури необхідно клацнути пароль на дисплеї. Перед введенням пароля необхідно ввести номер користувача. Багатофункціональний пристрій підтримує налаштування перевірки особи, пароля і гібридної перевірки і може використовуватися в двох, трьох або навіть чотирьох комбінаціях.

Меню

Після того, як всі операції завершені, всі операції будуть записані в журналі, і відповідні зображення особи і записи розпізнавання карти будуть порівняні. Розпізнавання доступу і відеозображення особи додатково підтверджується.

Гнучкий вибір автономного або мережевого управління

Hikvision DS-K1T605 підтримує автономну роботу. Користувачі можуть безпосередньо вноситися в пристрій, їх параметри встановлюються на самому пристрої, і пристрій може без ПК застосовуватися для перегляду інформації.

Ви також можете використовувати багатофункціональний пристрій в якості контролера доступу з зовнішнім пристроєм для читання карт, підключеним по RS485 або Wiegand (w26, w34), або через модуль безпеки доступу управління дверима по RS485 (модуль безпеки служить шлюзом, отримуючи доступ до управління електрозамком; в разі шкідливого впливу на термінал або його пошкодження двері не відкриваються). Крім того, термінал сам має вбудований сторожовий захисний механізм для забезпечення стабільної роботи обладнання.

Технологія Hikvision по дротовій і бездротовій передачі вже добре відпрацьована. Термінал контролю доступу з розпізнавання осіб серії DS-K1T605 підтримує дротову мережу TCP/IP (RJ-45) і доступ до бездротової мережі (Wi-Fi). Hikvision також надає протокол HIK eHome у відповідь на поточні потреби уніфікованого управління компаній, які все більше локалізуються в управлінні бізнесом. Завдяки цій угоді бек-офіс головного офісу компанії може підключити всі інтегровані машини контролю доступу з розпізнаванням облич серії DS-K1T605, розподілені в загальнодоступній мережі по всьому світу, до однієї платформи для уніфікованого управління відвідуваністю.

Через інтерфейс USB багатофункціонального пристрою U-диск можна вставляти ззовні для локального експорту подій, імпорту бази даних осіб і бази даних відбитків пальців. Багатофункціональний пристрій також підтримує функцію захоплення зображення подій — знімок може бути збережений локально або може бути налаштований для завантаження на платформу.

Особливості продукту:

1. Інтегрований дизайн функцій контролю доступу та відвідуваності, підтримка особи, RFID карти, пароля і інших методів аутентифікації.

2. Використовуючи розширений алгоритм глибокого навчання збільшена швидкість розпізнавання осіб, можливо встановити функцію виявлення реальної людини, ефективно запобігаючи використання шахрайства з фотографіями.

3. Вбудоване підсвічування, особа також може бути ефективно ідентифікована в умовах низької освітленості.

4. Вбудований слот SD-карти і інтерфейс USB, інтегрований термінал простий у використанні в якості автономного устрою.

5. Зв'язок по вихідній лінії зв'язку підтримує протоколи TCP/IP, WiFi і HIK, а зв'язок по нижній лінії зв'язку підтримує RS485, Wiegand (w26, w34) як в якості контролера, так і в якості зчитувача терміналу. Мережа гнучка і зручна.

Експертна оцінка

Завдяки передовій розробці алгоритму глибокого навчання в інституті Hikvision, інтегрований термінал контролю доступу з розпізнаванням облич серії DS-K1T605 підтримує вдосконалений алгоритм, що забезпечує високі швидкість і точність розпізнавання осіб. Розпізнавання облич може встановлювати різні рівні безпеки відповідно до потреб користувачів. Крім того, унікальний дизайн, який можна використовувати як в автономному режимі, так і в мережі, покликаний підвищити економічну ефективність багатофункціонального пристрою — це потужний і популярний продукт.

Основна специфікація:

  • Дисплей: 5-дюймовий сенсорний РК-екран, 640 х 480.
  • Ємність 2000 осіб, 5000 карт.
  • Параметри розпізнавання осіб: відстань розпізнавання 0,3 м ~ 1 м, точність 99%, час розпізнавання 1 с.
  • Спосіб зв'язку: зв'язок по вихідній лінії зв'язку: TCP/IP, WiFi, підтримка протоколу Ehome, зв'язок по нижній лінії зв'язку: RS485, Wiegand (w26, w34).

Можливості:

  • Реєструвати особу протягом 3 секунд.
  • Визначати вік людей.
  • Виявляти особи на відстані від 1-го метра за допомогою подвійний камери (з ІЧ-підсвічуванням в одній з них).
  • Можливість розпізнавання 99% (міжнародний стандарт помилок (FAR)).
  • Термінал розпізнає обличчя навіть в складних умовах освітлення.
  • Є можливість імпортувати зображення особи в форматі JPG за допомогою флешки.
  • Пакетне завантаження в термінал через програмне забезпечення.
  • Є можливість використовувати кілька комбінацій доступу — особа, карта, код.
  • Термінал сканує тільки реальні людські обличчя і не буде реагувати на фотографії і відеоролики.

Додаткові функції:

  • Облік робочого часу.
  • Інтеграція в існуючу систему безпеки.
  • Контроль подвійного проходу.
  • Сенсорний екран.

Особливості:

  • 5-дюймовий сенсорний РК-дисплей.
  • Ширококутний об'єктив 0,3 Мп.
  • Виявлення особи.
  • Високопродуктивний процесор з алгоритмом глибокого навчання.
  • Підтримка читання карт EM-Marin.
  • Максимальна кількість зображень осіб — 2000.
  • Кілька режимів аутентифікації: порівняння зображення особи, зчитування карти і порівняння зображення особи, призначеного для користувача режиму і т. д.
  • Точна і швидка функція розпізнавання осіб. Тривалість розпізнавання осіб становить не більше 0,6 с на людину, а точність розпізнавання осіб становить більше 99%.
  • Автономна робота.
  • Передає і зберігає результати порівняння та знімки захоплених осіб в клієнтське програмне забезпечення.
  • Підтримує зв'язок через мережу TCP/IP, Wi-Fi і EHome.
  • Підключається до одного зовнішнього пристрою для читання карт через RS-485 і Wiegand-зв'язок.
  • Підключається до контролера зовнішнього доступу через Wiegand-зв'язок.
  • Підключається до захисного блоку управління дверима, щоб уникнути відкриття дверей, коли термінал не працює.
  • Конструкція сторожового таймера для захисту пристрою та забезпечення правильного функціонування пристрою.
Характеристики
ЖК-екран5-дюймовий сенсорний РК-екран; Роздільна здатність: 800 × 480
Камера0.3Mп, функція виявлення особи в реальному часі
кількість карт5 000
Тип картMifare
Можливість записи100 000
Максимальна кількість зображень осіб2000
відстань розпізнавання осіб0,3 м - 1 м
Точність розпізнавання осіб≥ 99%
Швидкість розпізнавання осіб≤ 0,5 с
Режим зв'язкуTCP / IP; Wi-Fi; EHome Protocol; RS-485; Wiegand 26/34
Вхідний інтерфейсТривожний вхід х 2, USB 2.0 х 1, Магнітний датчик двері х 1, Кнопка виходу х 1
Інтерфейс виведенняБлокування х 1, вихід сигналізації х 1, дверний дзвінок х 1
ЖивленняDC 12В / 2A
Температури-10 ° С - + 40 ° С
Вологість10% -90%
МонтажБазове і настінне кріплення
Розмір190х157х98 мм
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.