30.06.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Відкритий бета-тест бездротового ППК "Orion NOVA X"

Н-А-Р-Е-Ш-Т-І Tiras розпочинає відкритий бета-тест бездротового ППК "Orion NOVA X". Бета-тест буде тривати до кінця 2022 року і в цей період всі бажаючі спеціалісти зможуть придбати ППК "Orion NOVA X" за спеціальною ціною.

Але ж команда Tiras не могла за стільки часу робити тільки Хаб 😉, тому в рамках бету-тесту ППК "Orion NOVA X" будуть доступні й нові бездротові пристрої. Вони будуть доступні до замовлення пізніше, про що повідомлятиметься додатково.

X-Shift+ — бездротовий датчик відчинення, удару та нахилу. Зроблений на супер сучасному TMR-сенсорі магнітного поля та акселерометрі. Вміє охороняти при провітрюванні, калібрується для максимально точної роботи.

X-Siren — бездротова вулична сирена на 105дБ та корпусом IP54. Потужна, міцна, супер гнучка в налаштуваннях. Ну і схожа на Дарт-Вейдера. 🤖

X-Motion+ — бездротовий датчик руху та розбиття скла. Крім класичного японського інфрачервоного сенсора, містить цифровий мікрофон для визначення розбиття скла та ігнорування сторонніх шумів. 😉

X-Motion Alarm — бездротовий датчик руху з "барабанний дріб" вбудованою сиреною. Тепер замість двох пристроїв — датчика руху та домашньої сирени, можна встановити один — X-Motion Alarm.

X-Water — бездротовий датчик затоплення💧. Розуміє напрямок витоку води та подає сигнал, коли перевертається.

Для участі в бета-тесті заповнюйте гугл-форму https://cutt.ly/sVSkFEc

P.S.1. Бета-тест починається з oLoader II під Android. Пізніше з'явиться десктоп-версія (для Windows та MacOS). Якщо є гостра потреба налаштувати з комп'ютера — можна скористатись емулятором https://www.bluestacks.com/download.html

P.S.2. Всі вищевказані нові бездротові пристрої спочатку протестуються в рамках бездротової системи, а потім запрацюють і в гібридній.