25.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Все більше малі підприємства встановлюють у себе відеоспостереження

З кожним місяцем все більше приватних підприємців і дрібних організацій бажає обладнати свої бізнес-об'єкти сучасними системами відеоспостереження.

Дослідження, проведене компанією & laquo; Harris Polls & raquo; показало, що понад дві третини власників малих підприємств сфери послуг і торгівлі вважають відеоспостереження одним з найбільш ефективних способів охорони своєї власності і поліпшення функціонування бізнесу. Одну третину, які не вважають відеоспостереження ефективним ми розглядати не будемо, а голоси інших опитаних розподілилися наступним чином:

  • близько 79,0% респондентів, пояснили, що вони використовують відеокамери для захисту від крадіжки в торгових залах;
  • 66,0% вважають, що системи відеоспостереження виконують антивандальную функцію;
  • 64,0% впевнені, що зниження крадіжок зі зломів порозуміються установкою відеокамер, які добре помітні і самим фактом установки відлякують зломщиків.

При цьому зростає кількість бізнес власників, які використовують відеоспостереження в добавок до існуючим способам охорони в останні роки. Причому все це спостерігається на тлі дефіциту вільних оборотних коштів малих підприємств.

Гнучкість цінової політики, комплексність пропонованих послуг і інтеграція з іншими системами дозволили продавцям систем спостереження та охорони все більше задовольняти попит малих підприємств.