26.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Знову в продажу легендарний відлякувач собак

ГРІМ-125 представляє нове покоління приладів для відлякування та тренування собак. Його схема заснована на технології генерації імпульсів з перетворенням частоти. Відлякувач створює ультразвукової сигнал потужністю 150 децибел і серію яскравих спалахів білого світлом силою 2800 кд, які ефективно впливають на собак, кішок та інших тварин на відстані до 20 метрів, але повністю безпечні для людей. Прилад може бути використаний для відлякування небезпечної собаки, кішки і так далі. В режимі навчання собаки, ультразвукове випромінювання буде відносно слабким і стабільним, тому  ГРІМ-125  можна використовувати для навчання собак.

Відлякувач собак Грім-125

Ультразвуковий відлякувач собак "ГРІМ-125"  компактний прилад в корпусі з посиленого пластику розміром 130х40х22 мм. З заднього боку корпусу є спеціальне кріплення, в яке пропускається ремінець або шнурок  щоб відлякувач було зручно носити і користуватися ним під час дресирування або прогулянки.

На передньому торці корпусу розташовуються 2 надяскравих світлодіода і отвір ультразвукового випромінювача. Залежно від обраного Вами режиму роботи, світлодіоди можуть горіти рівним світлом (як ліхтарик), або працювати в режимі коротких спалахів (як стробоскопи).

Ультразвуковий відлякувач собак Грім-125

Зміна режиму

На верхній частині корпусу знаходиться кнопка включення приладу, на нижній & mdash; розташовується трьохпозиційний перемикач, за допомогою якого можна вибрати один з 3-х доступних режимів роботи: 

  • Ліхтар
  • Дресирування
  • Відлякування.

    Щоб було простіше орієнтуватися в режимах, на корпус відлякувач нанесені відповідні маркування: 

    • Режиму ліхтаря (крайнє ліве положення перемикача) відповідає маркування, що зображає лампу.
    • Режиму дресирування (положення перемикача посередині) відповідає маркування, що зображає стоїть на задніх лапах собачку.
    • Режиму відлякування (крайнє праве положення перемикача) відповідає маркування, що зображає тікає собаку. 

      Відлякувач собак Грім-125

      Для того щоб привести відлякувач в робочий стан, потрібно відкрити кришку відсіку елемента живлення і вставити в нього 9-вольтів батарейку типу 6F22 або "Крона". 

      Щоб перевірити працездатність приладу & mdash; активуйте режим ліхтаря, перевівши перемикач у відповідне положення,  якщо світлодіоди будуть світитися, значить, пристрій функціонує нормально. Якщо світлодіоди горять слабо, необхідно вставити новий елемент живлення. Тьмяне світіння світлодіодів вказує, що сила ультразвуку буде слабкою і малоефективною.

      Режим відлякування 

      При загрозі нападу - переведіть перемикач в режим відлякування (крайнє праве положення), направте відлякувач випромінювачем в сторону тваринного / тварин і натисніть кнопку включення. Відлякувач почне випромінювати ультразвук, а світлодіоди, розташовані на торці, будуть пульсувати яскравим світлом. Злегка міняйте напрям випромінювання з тим, щоб знайти найбільш ефективний сектор впливу, неприємний для тварини. При необхідності - повторити включення приладу 2-3 рази з інтервалом 2-3 секунди. Нормальна реакція собаки при використанні приладу - позадкує або відбігти вбік. Ультразвук не наносить шкоди психіці собаки. 

      Режим дресирування Відлякувач собак Грім-125

      За допомогою відлякувач можна не карати тваринного, а віддавати йому команди. Просто переведіть прилад в режим дресирування (в цьому режимі ультразвук набагато слабше і не лякає собаку, проте вона відмінно його чує) і починайте працювати з твариною: дайте йому команду звичним способом (голосом йди жестом) і одночасно натисніть кнопку. Через деякий час собака зрозуміє, що від неї вимагається, і буде виконувати команди тільки по сигналу відлякувач. 

      Що це дає? По-перше, ультразвук собака почує, навіть якщо втече дуже далеко (тобто, не бачитиме Вас і чути ваш голос). По-друге, оскільки звук відлякувач вище порога сприйняття людини, Ви зможете давати команди своєму собаці непомітно для всіх. 

      Режим ліхтарика

      Відлякувач можна скористатися як звичайним ліхтариком в слабоосвещенних місцях або в нічний час на вулиці, так як вбудовані світлодіоди можуть працювати незалежно від ультразвукового генератора. Щоб активувати режим ліхтаря, потрібно перевести перемикач, в крайнє ліве положення, яке відповідає маркуванню, що зображає лампу. 

      Відлякувач собак Грім-125 ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

      1. Відлякувач діє на злісних і знаходяться в агресивному (збудженому) стані собак! Прилад може бути малоефективний проти хворих, глухих або професійно натренованих собак. 
      2. Не спрямовуйте включене пристрій на органи слуху людини з близької відстані. Ультразвуковий відлякувач в такій ситуації впливає на слух, наслідками якого може бути "дзвін" у вухах, головний біль і т.д. 
      3. Не використовуйте прилад проти байдуже бродить або мирно лежить собаки - Ви можете викликати її неоднозначну реакцію. Не допускайте попадання вологи в прилад.