24.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Оновлення ПО для сигналізацій OKO

 

У новій версії програмного забезпечення доступні такі можливості

  • Додано для "Користувача 1 ... 8" окремий секретний код для постановки / зняття охорони. При постановці / знятті охорони через клавіатуру "ОКО-КВ" з цим кодом прилад буде визначати і повідомляти (смс-сповіщення або сервер) про те, хто саме з користувачів вчинив дію.
  • З настройками за замовчуванням включена передача даних на TCP-сервер ОКО, що полегшує процедуру налаштування для роботи з Андроїд-додатком.
  • Додані DTMF-команди 3 і 4 для включення / вимикання виходу "Сирена" користувачем в режимі з'єднання з приладом.
  • Додано режим роботи виходу "Імітація присутності". При включеній охорони зазначених груп вихід автоматично включається на час від 2 до 10 хвилин (випадковим чином), потім вимикається на час від 30 до 60 хвилин (випадковим чином). У кожного виходу свій режим "випадковості".
  • Додана можливість оновлювати внутрішнє ПО через GPRS-технологію

    Інтернет-магазин Ohrana.ua Нові версії ПЗ х.2.4 для GSM-сигналізацій: ОКО-ПРО, ОКО-U2, ДОМ-3

    В магазині "Ohrana.ua - завжди можете придбати сигналізації OKO-PRO, ОКО-U2, ДОМ-3 по вигідними цінами " Ви завжди можете придбати сигналізації OKO-PRO, ОКО-U2, ДОМ-3 за вигідними цінами і отримати кваліфіковану консультацію по їх право встановлювати або ремонтувати.