26.04.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Нова сторінка в історії AJAX

Hub OS Malevich & mdash; це нова сторінка в історії Ajax. Покращена у всьому операційна система, ще більш надійна і готова до стрімкого розширення функціональності поєднала в собі риси систем реального часу і Linux.

11 нових можливостей з Hub OS Malevich

1. Пряме підключення системи безпеки до пульту охорони
Hub OS Malevich дозволяє підключити хаб безпосередньо до пульта охорони, залишивши сервера роль страхує каналу зв'язку без хмарного сервера.

Аякс

2. Більше користувачів і кімнат
система безпеки Ajax дозволяє створити 50 (раніше 12) логічних кімнат для упорядкування пристроїв. А число користувачів зросла з 10 до 50, що дозволяє використовувати систему в офісах і установах з великою кількістю співробітників.
Аякс
3. Телефонний дозвон всім користувачам
Hub OS Malevich може повідомляти всіх користувачів системи про тривоги Push-повідомленнями, SMS і телефонними дзвінками. Раніше дозвон був привілеєм адміністратора системи.
Аякс
4. Підтримка клавіатури
Постановка, зняття з допомогою бездротової клавіатури Ajax
Аякс
5. Гнучка настройка активації сирени
Hub OS Malevich дозволяє налаштувати, спрацьовування яких датчиків і навіть окремих сенсорів включає сирени HomeSiren  і  StreetSiren . Наприклад, можна дозволити активувати сирени охоронним датчикам, але заборонити датчику затоплення. І натискання тривожної кнопки брелока SpaceControl  тепер не обов'язково супроводжується звуком сирени.
Аякс

6. Мережева робота пожежних датчиків
Всі розміщені на об'єкті  FireProtect  (з прошивками версій 3.42 і вище) одночасно
включають вбудовані сирени, варто хоча б одному датчику зафіксувати дим або стати причиною пожежі. Можливість рекомендована європейськими пожежними стандартами, які вимагають у разі пожежі потужності оповіщення не нижче 85 дБ в 3 метрах від джерела звуку. Що дозволяє розбудити під час пожежі навіть міцно сплячої людини. А швидко відключити спрацювали пристрою можна за допомогою мобільного додатку.
Аякс
7. Тестування пожежного датчика з додатка
Щоб перевірити роботу димової камери FireProtect, досить натиснути кнопку в додатку. Можливість може здатися простою і очевидною, але цей програмний алгоритм  ноу -хау Ajax. У пристроях інших виробників для тестування потрібно затискати кнопку на корпусі або вставляти шпильку в спеціальний отвір (встановленого на стелі датчика).
Аякс

8. Поліпшений захист від помилкових спрацювань пожежних датчиків
Тепер FireProtect може піднімати тривогу відразу після виявлення диму в димової камері або після повторного виявлення диму протягом 30 секунд. Якщо трапляється покласти м'ясо на перегріту сковороду або заповнити кухню паром електронною сигаретою, можливість стане в нагоді.
Аякс
9. Відключення тривожної кнопки брелока
Hub OS Malevich дозволяє відключити тривожну кнопку брелока. Функція буде корисна, якщо ви підключаєте будинок до пульта спостереження охоронної компанії, але не хочете платити за послугу тривожної кнопки.
Аякс

10. Зниження залежності від хмари
Нова архітектура дозволила перенести логіку управління охоронною системою на хаб. Раніше компетенції були розподілені між хабом і сервером Ajax Cloud, тепер хаб автономний в роботі. Він керує охоронними пристроями і стежить за їх працездатністю. Коммуницирует безпосередньо з пультом охорони і через сервер з керуючими мобільними додатками. Відправляє SMS, дзвонить. У разі атаки на систему визначає характер впливу і приймає рішення протистояти або бити на сполох. Він як адмірал в море вживає всіх необхідних заходів, щоб охоронна система Ajax виконала свою місію. Практично не потребуючи хмарної інфраструктурі.
Аякс

11. Нова система дистрибуції софта
Оновлення хабів Ajax проводиться точково, а не групами. Це дозволяє краще контролювати процес запуску нової версії операційної системи, впроваджуючи її хвилями регіон за регіоном (українські користувачі будуть отримувати оновлення в першу чергу). І адміністратор системи безпеки може відключити автоматичні оновлення, завантажуючи ОС вручну. Все як на iOS і Android, до яких Ви звикли.

До кінця 2017 Ajax представить нові оновлення:

1. Сценарії для  WallSwitch  включення / вимикання подачі живлення при зміні статусу охоронної системи Ajax. Наприклад, можна автоматично відключати кондиціонер виходячи з дому при постановці системи на охорону, і включати назад по приходу додому. Або використовувати реле в парі з електрозамком.

2.  Відеоспостереження  система безпеки Ajax дозволить підключити до 10 IP-камер, що підтримують передачу відеопотоку по протоколу RTSP. І в реальному часі з будь-якої точки світу доглядати за приміщенням.

3. На часткову охорону будуть ставати датчики, а не містять їх кімнати. І щоб спати спокійно вночі з охоронюваним периметром житла, не буде потрібно групувати датчики в спеціальну кімнату досить включити опцію в налаштуваннях певних пристроїв.